Urmareste-ne

LA LIGA

Cupa Regelui: Zaragoza – Sevilla (6 ianuarie 2022). Formații probabile, info, predicții și ponturi

Un meci dezechilibrat din Cupa Regelui le pune față în față pe Zaragoza și Sevilla, unde oaspeții trebuie să se califice în mod normal fără probleme în faza următoare.

Traseu ușor pentru Sevilla

Sevilla își propune să-și rezerve locul în faza optimă a Cupei Regelui, când va face călătoria la echipa de gradul doi, Real Zaragoza, joi seară.

Trupa lui Julen Lopetegui a învins Cordoba și Andratx pentru a avansa în această etapă a competiției, în timp ce Zaragoza i-a depășit pe Mensajero și Burgos pentru a ajunge în turul trei.

Tactică ofensivă pentru gazde

Echipa de start pentru Zaragoza este de așteptat să fie similară cu cea care a început împotriva lui Burgos în turul doi al Cupei Regelui pe 14 decembrie, Ivan Azon fiind așteptat să conducă linia într-o formație 4-3-3. Vor fi o serie de schimbări din partea care a început duminică în ligă.

În ceea ce privește Sevilla, antrenorul principal Lopetegui va face schimbări de la echipa care a început împotriva Cadizului în ligă, cu Munir El Haddadi, Oliver Torres și Oussama Idrissi toți pe bancă.

ECHIPELE PROBABILE

Real Zaragoza: Raton; A Lopez, L Lopez, Clemente, Nieto; Zapater, Eguaras, Adrian; Yanis, Azon, Sainz

Sevilla: Dmitrovic; Juanlu, Gudelj, Rekik, Augustinsson; Rakitic, Jordan, Torres; El Haddadi, Romero, Idrissi

Ce trebuie pariat la Real Zaragoza – Sevilla

Ne așteptăm la un meci dominat de la un capăt la altul de oaspeți, așa că pariem pe o victorie fără gol primit.

PRONOSTIC: 0-2

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare