Urmareste-ne

Archive

Cupele sunt la putere. Alege și tu pontul zilei de marți!

Sursă foto: bayernnews.org

Oferta de marți propune numeroase evenimente sportive de calitate, îndeosebi partide de fotbal din cupele interne. De asemenea, Simona Halep joacă al doilea său meci de la Turneul Campioanelor, cu Maria Șarapova, duel ce ar putea decide câștigătoarea grupei.

Sportiva noastră va fi în premieră favorită într-un meci cu Șarapova, fapt ce-i poate oferi o motivație suplimentară. Cota pentru un succes al Simonei este excelentă, de 1.80.

Cupa Germaniei este principalul punct de atracție pentru împătimiții sportului rege, cu derby-ul Wolfsburg – Bayern programat încă din faza șaisprezecimilor. Avem parte însă și de meciuri dezechilibrate, precum Mainz – Munchen 1860 sau Aue – Eintracht Frankfurt, în care echipe din Bundesliga întâlnesc formații din ligile inferioare.

La rubrica pontul zilei de marți și-au făcut loc și meciuri din Cupa Ligii Angliei, unde Jose Mourinho evoluează cu sabia deasupra capului în deplasarea de la Stoke, în timp ce rivalul său Arsene Wenger caută să prelungească seria bună a lui Arsenal printr-un succes pe terenul lui Sheffield Wednesday.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: bayernnews.org

Agenții autorizate