Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Curajul se premiază! A câştigat peste 45.000 de lei

Un parior s-a dovedit mai mult decat inspirat, lovind un bilet de peste 45.000 de lei cu doar 11 lei investiţi. A luat numai cote mari, ba chiar enorme pe alocuri, dar norocul a fost de partea lui. Conştient că riscă foarte tare cu pronosticurile lui, a ales un bilet sistem, cerând o parte din cele 8 jocuri selectate pe biletul câştigător.

45.000 de lei cu opt meciuri

Dintre cele opt partide selectate, cinci au fost oficiale şi 3 amicale. La Getafe – Granada a mizat pe minim două goluri în prima repriză şi minim două în repriza a doua. Pentru un astfel de pariu, cota de la Superbet a fost pe măsură, 12,00, iar pariul inspirat, după 1-1 în pauză şi 4-2 final.

Acelaşi pronostic a avut norocosul câştigător şi la Coasta de Fildeş – Algeria, la cotă 9,00. De data aceasta, a fost la limită, dar inspirat. 2-0 în pauză, 3-1 final şi un „verde” la limită. E drept, Mahrez a ratat un penalty, care putea face pariul să iasă mai rapid.

La PSV cu Telstar a mers tot pe goluri defalcate pe reprize, dar, de această dată a mizat pe maxim două pe mitan. Din nou inspirat, cu 1-1 în pauză şi 2-1 final, iar cota de 2,05 a contat la final.

Turcii i-au adus pariorului nostru alte două cote mari câştigătoare în acelaşi sistem de pariere. La Alanyaspor – Hatayspor 6-0 (2-0), a mizat pe un gol în prima repriză şi trei în a doua. Clar a ieşit, iar cota era de 5,50. Iar la Galatasaray – Kasimpaşa 1-3 (1-1), s-a dovedit norocos cu două goluri în prima repriză şi două în doua. La limită, dar „verde”.

Acelaşi pronostic în trei amicale

Cele trei amicale selectate au avut toate acelaşi pronostic, GG în prima repriză. La Energetik – Soligorsk 4-2 (2-1) şi Lech Poznan – Dinamo Batumi 1-2 (1-1), i-a ieşit cu goluri înscrise în minutele 44 şi 45+3. Însă, norocul s-a terminat la Odense – Fredericia, unde a fost doar 1-0 la pauză şi s-a terminat 2-1.

Şi tu poţi da lovitura la pariuri… Fă-ţi cont la Superbet!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate