Urmareste-ne

Archive

Curse virtuale de cai. Cote între 5,00 și 16,00 și câștiguri din 4 în 4 minute!

Curse virtual de cai. Cote între 5,00 și 16,00 și câștiguri din 4 în 4 minute! Distracția se mută în lumea virtuală în aceste timpuri fără evenimente. Nu ai cum să te plictisești cu aceste jocuri oferite de Betano.

Curse virtual de cai

Toți am urmărit la un moment dat cursele de cai care fascinau toată planeta, iar filmele ne prezentau aceste pariuri ca pe ceva elitist. Acum, avem la un click distanță posiblitatea de a paria pe aceste curse, la Betano fiind în ofertă curse virtuale de cai.

Cote între 5,00 și 16,00 și câștiguri din 4 în 4 minute!

Este foarte simplu să pariezi și să câștigi pe aceste curse. Sunt opt cai, cotele sunt între 4,60 și 17,00, iar șansele de câștig sunt foarte mari, având în vedere că poți alege câte un pariu la fiecare patru minute. Așadar, nu există posibilitatea să te plictisești.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii