Urmareste-ne

Betano

Dacă e joi, primeşti Jetoane de Aur la Blackjack Exclusiv Betano

Oferta de joi la Betano!
Oferta de joi la Betano!

Fiecare zi a săptămânii are oferte speciale la Betano, iar, dacă e joi, poţi să primeşti Jetoane de Aur. Ce înseamnă asta? Bani, până la 100 de lei pe oră, fără condiţii de rulaj, direct în contul tău.

Simplu de câştigat, uşor de folosit

Tot ce trebuie să faci e să joci Blackjack Exclusiv Betano în secţiunea de Cazinou. Iar în timp ce pariezi poţi trage cartea câştigătoare. Poate să fie de aur sau de argint.

Dacă ai primit cartea de argint, înseamnă că ai intrat în posesia unui Jeton de Aur. În acelaşi timp, dacă ai luat cartea de aur, ai două Jetoane.

Iar valoarea fiecărui jeton de aur la Blackjack Exclusiv Betano e de exact 50 de lei.

Joacă joi, dacă vrei Jetoane de Aur gratuite

Atenţie, oferta Betano de jetoane de aur este valabilă numai în zilele de joi, între anumite ore. Mai exact, între ora 18:00 şi până a doua zi, vineri, la ora 01:00 (imediat după miezul nopţii).

Condiţiile sunt cât se poate de simple

Nu uita că pentru a beneficia de oferta Betano trebuie să îndeplineşti toate condiţiile, conform regulamentului promoţiei. În cazul Jetoanelor de Aur, totul e simplu.

Prima condiţie e şi cea mai simplă: trebuie să fii jucător Betano. Dacă nu ai deja cont, poţi să îti faci unul foarte uşor. Dai click AICI, iar apoi te înregistrezi pe pagina deschisă. Ai şi un bonus de 500 de lei la pariuri sportive şi 1000 de lei la cazinou.

Apoi, ţine minte! Oferta e valabilă doar pentru masa de Blackjack Exclusiv Betano, iar Jetoanele de Aur sunt valabile doar la masa de Blackjack Exclusiv Betano.

De îndată ce primeşti îndeplineşti condiţiile, adică te afli în intervalul orar precizat şi ai găsit o carte de aur sau de argint, câştigurile vor fi creditate direct în contul tău. Oferta este disponibilă joi de la ora 18:00 până vineri la ora 01:00 și doar pentru activitatea din acest interval orar.

Jetoanele de Aur sunt valabile pentru masa de Blackjack Exclusiv Betano din sectiunea Cazinou Live și pot fi utilizate în termen de 3 zile din momentul în care sunt creditate. Nu uita că nu se aplică pentru pariurile „din spate”. Câștigurile rezultate în urma Jetoanelor de Aur nu au condiții de rulaj și sunt creditate în cont ca bani cash.

Nu uita să joci responsabil! De asemenea, pe lângă condiţiile ofertei, se aplică Termenii și Condițiile Generale și Regulile de Bonus, cele pe care le-ai acceptat când ai deschis contul.

Bilete câștigătoare