Urmareste-ne

Archive

Dăm lovitura în weekend. Biletul de cotă 500 are un câștig fabulos

Dăm lovitura în weekend. Biletul de cotă 500 are un câștig fabulos. Acest tichet conține meciuri din cele mai tari campionate ale Europei, cum ar fi Premier League, Serie A și Ligue 1.

Dăm lovitura în weekend. Biletul de cotă 500 are un câștig fabulos

  • Primele patru meciuri de pe biletul de cotă 500 sunt din Serie A și se joacă sâmbătă și duminică, 20-21 martie 2021. Inter – Sassuolo este meciul din runda cu numărul 28 în care cred că se gazdele vor câștiga și vor înscrie destul de ușor multe goluri, motiv pentru care vă recomand 1 și peste 3,5 goluri. La Udinese – Lazio mizez pe lângă valorea mai mare a oaspeților și pe dorința lor de a prinde locurile de Champions League, de aceea merg pe 2 solist.
  • Fiorentina – AC Milan este un alt meci tare al etapei cu numărul 28 din Serie A. Gazdele se află la șapte puncte de zona retrogradării și sunt deocamdate liniștite, în timp ce oaspeții speră să reducă din diferența față de Inter și să reintre în lupta pentru titlu. Cred că motivația este cea care va face diferența în acest duel, 2.12 este cota pentru victoria milanezilor. La ultima partidă dintre Roma – Napoli vă recomand X pentru că nu cred că vreuna dintre ele se va impune. În acest moment, așa cum o arată și clasamentul, cele două echipe sunt la egalitate, cu câte 50 de puncte, și ambele au același nivel al jocului.

Dăm lovitura în weekend. Biletul de cotă 500 are un câștig fabulos

  • Am ajuns și la meciurile din Ligue și acestea sunt în număr de trei. La Metz – Rennes pariez pe continuarea formei bune din etapa precedentă a oaspeților și cred că vor câștiga din nou. Lille – Nîmes Olympique este cel de-al doilea duel pe care mizez, diferența dintre cele două echipe este uriașă în acest moment și mă aștept ca liderul să obțină toate cele trei puncte încă de la pauză. Derby-ul etapei dintre Lyon și PSG nu putea să lipsească de pe bilet. La acest duel mă aștept ca ambele echipe să marcheze.
  • Ultimul meci de pe biletul de cotă 500 din acest weekend, 20-21 martie 2021, este din Premier League și le pune față în față pe Aston Villa și Tottenham. Cota pentru ambele marchează este 1,64.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii