Urmareste-ne

Archive

De 12 ani iese acest pariu la Betis – Barcelona. Ai cota 1.90 la el!

Sursa foto: messinews.net

Indiferent de situatia in care s-au regasit cele doua echipe, de fiecare data cand s-au intalnit la Sevilla in ultimii 12 ani, Betis si Barcelona au reusit sa inscrie ambele. 

# Practic, varianta GG, asa cum este ea cunoscuta oricarui parior, a fost mereu castigatoare in precedentele zece confruntari directe jucate la Sevilla.

# Agentia NetBet, licentiata in Romania, ne ofera o cota de 1.90 pentru aceasta varianta. 

betisb

# Barcelona s-a impus in aceasta perioada de numai trei ori, la fel ca Betis, alte patru partide incheindu-se nedecis. Opt dintre partide s-au terminat cu o varianta inca si mai buna: GG3+.

# Chiar si asa, pariorii trebuie sa fie prudenti. In acest sezon, Betis are cel mai slab atac din La Liga, cu doar 31 de goluri inscrise in 35 de etape. 

Sursa foto: messinews.net


betmag.ro iti recomanda: 110 RON bonus cu 20 RON depozit

  1. Deschide AICI un cont la NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania prin decizia ONJN numarul 927, din 24 iunie 2015.
  2. Introdu codul NETBET200 in Casierie inainte de a efectua prima ta depunere de 20 RON. Pariaza cei 20 RON pe o cota minima de 1.60 si primesti 10 RON bonus!
  3. Cauta apoi promotia Bonus Booster in categoria PROMOTII, localizata in partea dreapta, zona superioara a site-ului. Click pe INSCRIERE si primesti automat inca 100 RON bonus.

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate