Urmareste-ne

Superbet

De ce să pariezi la Superbet. Avantajele oferite jucătorilor

avantaje superbet
De ce să pariezi la Superbet. Avantajele oferite jucătorilor

Superbet este una dintre cele mai mari și mai cunoscute case de pariuri din România. Dincolo de oferta standard de pariere, Superbet vine în sprijinul jucătorilor săi cu o serie de promoții care să-i ajute să câștige și mai mult. Betmag vă prezintă mai jos avantajele de a paria la Superbet.

Care sunt avantajele pariorilor la Superbet

Ca orice casă de pariuri care se respectă, Superbet pune la dispoziția jucătorilor săi o multitudine de promoții avantajoase. De la cote mărite la bilete verzi înainte de fluierul final al jocului, de la bonusuri pentru mai multe meciuri pe același bilet la cardul de fidelitate, oferta Superbet este una în care sigur vei găsi ceva care să fie pe gustul tău. Dar să vedem cele mai importante avantaje pe care le ai ca parior la Superbet.

1. Bonus de bun venit: 500 de lei pentru jucătorii noi

Toți jucătorii care își fac un cont nou pe Superbet primesc un bonus de bun venit. Pariorii primesc până la 500 de lei pentru primele 3 depuneri. Primele două tranșe sunt egale cu 50% din suma depusă, în limita a 200 de lei, iar cea de-a treia este de 100% din depunere, până la maximum 100 de lei. Toate condițiile bonusului de bun venit sunt disponibile AICI (la Termeni și condiții).

Avantajele superbet Bonus de bun venit

Bonus de bun venit: 500 de lei pentru jucătorii noi

2. Superliga 23+24: pariu gratuit în fiecare etapă

Superbet este sponsorul oficial al primei divizii de fotbal din România, SuperLiga. Așa că nu e de mirare că are o promoție dedicată acestei competiții. În fiecare etapă, poți să primești un pariu gratuit de 24 de lei, dacă îndeplinești 3 condiții: accepți oferta înainte de startul etapei, pariezi 23 de lei (pre-meci sau live) pe un oricare meci din etapa curentă (cotă minimă 1,60 pe bilet single și 2,50 pe bilet acumulator) și câștigi 24 de lei pariu gratuit după validarea biletului de la pasul anterior.

Sunt 30 de etape în sezonul regular, deci poți primi 30 de pariuri gratuite de 24 de lei. Momentan, oferta e valabilă până la 9 martie 2024. Dar în sezoanele precedente Superbet a extins-o de fiecare dată și în play-off și play-out. Toate detaliile legate de Super 23+24 sunt disponibile AICI (la Termeni și condiții).

Avantajele Superbet: Superliga 23+24

Superliga 23+24: pariu gratuit în fiecare etapă

3. Superbonus: până 150% pe biletele tale

SuperBonus e unul dintre cele mai tari dintre avantajele Superbet. Ideea e simplă: cu cât pui mai multe meciuri pe bilet, cu atât Superbet îți mărește câștigul. Mai exact, de la al șaselea meci pe bilet primești 5% în plus. Și cu fiecare partidă în plus, ai încă 5%. Dacă pui un bilet cu 20 de meciuri, și se dublează câștigul. Să zicem că ai pus 20 de meciuri și ai o cotă de 1000, cu o miză de 3 lei. Ar trebui să câștigi 3000 de lei, dar cu Superbonus vei câștiga 6000 de lei.

De la 25 de meciuri în sus, superbonusul sare la 150%! Un amănunt important: toate cotele de pe bilet trebuie să fie minimum 1,25. Toate detaliile legate de Superbonus sunt disponibile AICI.

Avantajele Superbet: Superbonus

Superbonus: până 150% pe biletele tale

4. SuperCota: cote mai mari în fiecare zi

SuperCota este diponibilă în fiecare zi, pe evenimentele importante. Se aplică pariurilor de tip 1, X sau 2 și are o valoare mari mare decât solistul clasic. Dacă „1” e cotat la 3,10, „SC-1” are 3,20. Supercotele sunt afișate în partea de sus a site-ului/aplicației și au valori mai mari.

Partea bună e că poți să combini mai multe SuperCote între ele, dar și cu pariuri din oferta generală. Se pot juca single, simplu sau sistem, poți să folosești CashOut-ul și poți să pariezi cu Bani Bonus.

Avantajele Superbet: SuperCota

SuperCota: cote mai mari în fiecare zi

5. ExtraCota: cote mărite pe evenimente de top

La fel ca SuperCota, ExtraCota presupune cote mărite pentru rezultat final la evenimentele de top. Diferența dintre cele două este aceea că ExtraCota se poate folosi doar pe bilete acumulator (cu mai multe meciuri) și trebuie jucată cu minimum 5 alte evenimente de cotă de cel puțin 1,10 din oferta standard.

Dacă pui un bilet cu 10 meciuri și unul e ExtraCota, alte 5 trebuie să aibă cotă individuală minim 1,10, iar restul de 4 pot avea orice cotă. Chiar și 1,01. ExtraCota se poate combina și cu SuperCota.

Avantajele Superbet: ExtraCota

ExtraCota: cote mărite pe evenimente de top

6. SuperProno: concurs gratuit de pronosticuri

SuperProno este o promoție GRATUITĂ! Fondul de premiere este de 300.000 de lei în bonusuri pentru fiecare rundă. Tot ce trebuie să faci e să intri în contul tău, să accesezi SuperProno și… să fii inspirat.

În pagina dedicată SuperProno, ai o serie de întrebări legate de un meci. Spre exemplu, câte goluri se vor marca, înscriu ambele formații, câte cartonașe vor fi etc. Selectezi câte un răspuns pentru fiecare întrebare și aștepți finalul meciului în cauză. Funcție de câte răspunsuri corecte ai, vei primi un bonus. Toate detaliile campaniei sunt disponibile AICI (la secțiunea INFO).

Avantajele superbet SuperProno

SuperProno: concurs gratuit de pronosticuri

7. SuperAvantaj: câștigi înainte de final

SuperAvantaj e o promoție care te ajută să ai bilete verzi când echipa pe care ai pariat… nu câștigă. Se aplică numai pariurilor pe fina, 1 sau 2, dar și pe SuperCotă și ExtraCota. Dacă formația pe care tu ai mizat se desprinde la 2 goluri diferență, ai câștigat.

Să spunem că ai pus un bilet cu victoria Barcelonei într-un El Clasico cu Real Madrid. Dacă Barcelona face 2-0 nici nu te mai interesează scorul final, pentru că pronosticul tău e verde automat. Chiar dacă Real Madrid întoarce și câștigă cu 3-2, pariul tău e câștigător de la 2-0 pentru catalani. Ăsta da SuperAvantaj!

SuperAvantaj se aplică pentru fotbal (la două goluri diferență), tenis (dacă un set se termină 6-0), baschet (18 puncte diferență în orice moment), handbal (6 goluri diferență), hochei (3 goluri avans), volei (2 seturi avans). Lista completă a competițiilor care vin cu SuperAvantaj e disponibilă AICI.

Avantajele Superbet: SuperAvantaj

SuperAvantaj: câștigi înainte de final

8. Pariuri speciale: în fiecare zi

Opțiuni de pariere speciale, care nu se regăsesc în oferta standard, dar și pariuri Antepost pe o multitudine de sporturi. Găsești peste 50 de opțiuni de pariere pe evenimentele principale ale zilei, disponibile pre-meci. Poți paria pe competiții, echipe, goluri, golgheteri, cornere, cartonașe și multe altele. Specialele sunt disponibile exclusiv online, pe Superbet.

Lista de Speciale o găsești de fiecare dată AICI.

avantajele superbet: pariuri speciale

Pariuri speciale: în fiecare zi

Fă-ți și tu cont la Superbet

Dacă avantajele Superbet te-au convins să îți faci și tu un cont, Betmag te ajută. Accesează ACEST LINK și vei fi redirecționat pe pagina de înregistrare, unde trebuie să îți completezi datele. Urmează pas cu pas instrucțiunile și devino jucător Superbet. Nu uita că ai din start un bonus de bun venit!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate