Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Demarează cu Betano și poți câștiga un premiu de lux! Aici, tu îți faci jocul!

Toate cărțile pe masă, toate competițiile se joacă acum! În iunie crește temperatura în termometre, dar și adrenalina de pe Betano. Luna aceasta avem restart total la fotbal. Campionatul României, Premier League, LaLiga și Serie A urmează exemplul Bundesligii și revin pe dreptunghiul verde.

Betano te invită să bagi în viteză și tu odată cu fotbalul și să participi în campania “#restart fotbal cu premii de vis”. Înscrie-te acum!

În perioada 10 – 30 iunie, orice pariu cu o miză de cel puțin 50 de lei îți aduce un tichet pentru marea extragere, unde poți câștiga un premiu special. Nu rata ocazia, bucură-te de fotbal alături de Betano!

De ce să pariezi pe Betano?

Aici am putea scrie o carte, dar preferăm să păstrăm misterul și-ți vom dezvălui doar câteva dintre “secretele” noastre:

  • Ai la dispoziție peste 1,400 pariuri disponibile pe fiecare meci;
  • Streaming Live pe toate competițiile internaționale;
  • Cote cu marjă 0% și cote mărite în fiecare zi;
  • Cash-Out: poți închide anticipat un pariu aflat în desfășurare, înainte ca rezultatul să fie decis;
  • BetCombo – poți paria, pe un singur bilet, până la 7 selecții din același meci;
  • BetMentor – opțiunea specială de la Betano, care te ajută să-ți construiești bilete multiple prin intermediul inteligenței artificiale;
  • Misiuni – Betano te provoacă să plasezi pariuri pe unul sau mai multe meciuri sau pe o competiție pentru a câștiga premii.

Iar lista nu se încheie aici, dar cel mai bine este să descoperi singur avantajele aduse de Betano.

Nu uita! Tot în luna iunie, pe Betano are loc și Marea Păcăneală! Premii și oferte zilnice în cazinou cu Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur sau Free Bet-uri pentru fanii sloturilor video!

Agenții autorizate