Urmareste-ne

Archive

La Superbet poti paria online fara card bancar. Depunerea minima: 10 RON!

Publicat

pe

DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Daca alegi sa pariezi online la Superbet, depunerile si retragerile vor fi ultima ta grija. Ai la dispozitie numeroase metode pentru efectuarea tranzactiilor financiare. Deschide AICI un cont si traieste experienta celei mai apreciate case de pariuri din Romania. 


DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Agentii. Este una dintre putinele case de pariuri la care ai posibilitatea de a paria online fara sa detii un card bancar. O poti face foarte simplu direct din agentiile Superbet. Trebuie sa ai la tine un act de identitate si username-ul pe care l-ai ales pe platforma online. Asta este tot! Spune-i operatorului suma pe care vrei sa o depui in contul tau si banii iti vor intra instant.

DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Card bancar. Cea mai des intalnita metoda pentru tranzactiile online. Esti avantajat de faptul ca depunerea minima la Superbet este de numai 20 RON. Retragerile se fac repede, in maximum sase zile, insa, de obicei, banii iti vor intra pe card la trei zile din momentul in care ai solicitat retragerea.

DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Neteller. O metoda sigura, pe care destui pariori o utilizeaza. Ai aceleasi conditii minime de retragere si depunere precum in cazul cardului bancar, doar ca pentru aceasta optiune retragerile sunt efectuate imediat.

DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Paysafecard. Tot mai mulți pariori aleg aceasta varianta simpla si rapida deopotriva. Nu ai niciun comision si, asemenea precedentelor doua optiuni, poti depune minimum 20 RON si retrage maximum 20.000 RON.

DEPUNERI SI RETRAGERI SUPERBET. Skrill. Este fostul Moneybookers, platforma de tranzactionare online pe care pariorii cu experienta o cunosc prea bine. Toata lumea o foloseste, nu doar cei care pariaza, platforma Skrill fiind numarul 1 in lume in aceasta privinta. Tot 20 RON trebuie sa depui minimum si tot 20.000 RON poti retrage maximum.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii