Urmareste-ne

Betano

Doar azi!!! 700 rotiri gratuite, fără depunere, doar la Betano

Doar azi!!! 700 rotiri gratuite, fără depunere, doar la Betano
Doar azi!!! 700 rotiri gratuite, fără depunere, doar la Betano

Nu rata megapromoția de 29 februarie de la Betano! Toți jucătorii noi care își fac astăzi cont, folosind codul 29FEB, primesc garantat 700 rotiri gratuite la slotul Rise of Ra Clover Chance. 200 rotiri gratuite la deschiderea contului și 500 rotiri gratuite la veridicarea lui. Deci, FĂRĂ DEPUNERE!!!

Cum iei 200 rotiri gratuite la Betano

Dacă vrei să te joci la sloturi, dar nu pe banii tăi, fă-ți cont la Betano în ziua de 29 februarie 2024. Primești garantat și automat 200 rotiri gratuite la jocul Rise of Ra Clover Chance, cu condiția să introduci codul promoțional „29FEB” la pasul al treilea din procesul de înregistrare.

Fiecare rotiri gratuită are o valoare de 0,20 lei și este disponibilă numai la slotul Rise of Ra Clover Chance (de la furnizorul EGT Digital). Cele 200 de rotiri gratuite sunt valabile timp de 7 zile calendaristice de la acordarea lor.

Câștigurile rezultate din jucarea rotirilor gratuite se transferă în balanța bonus și au condiții de rulaj x40. Rulajul se poate face în secțiunea Casino, în termen de 100 de zile calendaristice de la transferul în balanța bonus.

Cum iei 500 rotiri gratuite la Betano

Toți jucătorii noi care au folosit codul „29FEB” în pasul 3 de înregistrare și au primit cele 200 rotiri gratuite de mai sus, beneficiază și de alte 500 rotiri gratuite, după efectuarea verificării contului de joc. Verificarea contului de joc (trimiterea documentelor de identitate) poate fi făcută în maximum 14 zile calendaristice de la momentul înregistrării contului.

După ce ai făcut verificarea contului, vei primi 500 rotiri gratuite la slotul Rise of Ra Clover Chance, fiecare în valoare de 0,20 lei. Ai la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a le folosi, începând din ziua următoare verificării de cont.

Și aceste 500 rotiri gratuite au condiții de rulaj x40, rulaj ce poate fi finalizat în 100 de zile de la transferul sumelor în balanța bonus.

Lista jocurilor excluse de la rulaj o găsești AICI.

Nu pot participa la această promoție persoanele care nu au îndeplinit 18 ani, angajații, acționarii sau colaboratorii Betano, precum rudele/afinii acestora până la gradul II, dar nici membrii și angajații ONJN.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate