Urmareste-ne

Archive

Doar favorite în Cupe. Alegem împreună pontul zilei de miercuri

Sursă foto: violanation.com

Cupa Italiei, Cupa Spaniei și Cupa Ligii Franței ne propun miercuri numeroase meciuri dezechilibrate. Pariorii pot alege dintr-o lungă listă de favorite, însă trebuie să aibă mare atenție: atunci când sunt multe favorite, apar și multe surprize.

Spre exemplu, fiecare meci programat azi în Cupa Italiei are o favorită clară la victorie. Roma, Fiorentina și Napoli întâlnesc adversari modești, în timp ce Juventus joacă derby-ul orașului Torino.

În Cupa Ligii din Franța, Marseille evoluează în deplasare cu o echipă din ligile inferioare. Privind rezultatele anterioare, OM se simte mult mai bine pe teren străin decât pe Velodrome, acolo unde a câștigat de patru ori în 13 partide oficiale.

În Spania, Malaga încearcă să întoarcă handicapul de un gol (1-2) în fața divizionarei secunde Mirandes. Cupa Germaniei ne oferă un duel ce are toate șansele să fie spectaculos, între Augsburg și Dortmund, formații bazate pe ofensivă.

Iată pe cine mizează pariorii la pontul zilei de miercuri!

Sursă foto: violanation.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate