Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Doar fotbal la pontul zilei de luni. Votează și tu!

Sursa foto: www.factofun.com

Ziua de luni se anunță cea mai săracă din punct de vedere al evenimentelor într-o săptămână în care ne așteaptă meciuri din Liga Campionilor și Europa League. Chiar și așa, există câteva partide din care se poate scoate profit.

Cel mai interesant meci de la rubrica pontul zilei vine din Premier League, unde Tottenham primește vizita celor de la Aston Villa. Londonezii sunt pe șase după 10 meciuri, în timp ce oaspeții ocupă ultima poziție din clasament, cu doar patru puncte obținute!

Deși a câștigat doar un meci din ultimele cinci jucate, Tottenham este favorită, mai ales că printre adversarele pe care nu le-a putut învinge s-au numărat forțe ale Europei, precum Liverpool, Arsenal, Anderlecht sau Monaco. De partea cealaltă, Aston Villa are o serie de cinci meciuri pierdute.

Alte două dueluri de astăzi se joacă în Bulgaria, unde ocupantele primelor două locuri, Levski și Ludogoreț, se deplasează la Montana, respectiv Lokomotiv Plovdiv. Cele două echipe fruntașe sunt despărțite de un singur punct, în favoarea celor de la Levski, iar la pândă stă și Litex Loveci, care așteaptă un pas greșit din partea contracandidatelor la titlu.

Sursa foto: www.factofun.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate