Urmareste-ne

Superbet

Doar în februarie: 25 lei freebet + 250 rotiri gratuite, la Superbet

oferta februarie superbet
Doar în februarie: 25 lei freebet + 250 rotiri gratuite, la Superbet

Nu rata oferta din februarie de la Superbet. Primeşti 25 de lei pariu gratuit şi 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe. Trebuie doar să completezi verificarea de cont.

Februarie îţi aduce pariu gratuit şi rotiri gratuite, fără depunere

Cum profiţi de oferta 25 de lei freebet + 250 rotiri gratuite de la Superbet? Nimic mai simplu. Trebuie să îţi deschizi un CONT NOU în luna februarie 2023. Beneficiezi de bonus doar dacă eşti client nou.

Pentru a-ţi deschide un CONT NOU, accesează ACEST LINK şi vei fi redirecţionat pe platforma Superbet. Odată ajuns acolo, tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii din formular. Pe scurt, îţi completezi datele personale.

După ce ai terminat cu formularul de înscriere, va trebui să faci şi procedura de verificare a contului. Şi asta e foarte simplu. Practic, organizatorul are nevoie de dovezi că datele completate de tine sunt adevărate.

Partea bună e că, după ce finalizezi verificarea contului, primeşti bonusul de bun venit. Adică cele 25 de lei pariu gratuit şi 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe.

25 de lei pariu gratuit şi 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe fără depunere, bonus la Superbet

Primeşti Bonusul doar cu BETMAG

Încă o chestie, trebuie să ai acordurile de marketing bifate la înregistrare ca să primeşti bonusuri. Dacă le-ai debifat la înregistrare, se pot schimba opţiunile şi ulterior din setările contului tău.

Acordarea rotirilor gratuite se face în următoarea zi după verificarea contului. Valoarea fiecărei Rotiri Gratuite este de 0,05 lei, adică echivalentul pariului minim din jocul Sizzling Hot Deluxe. Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

oferta februarie superbet

Doar în februarie: 25 lei freebet + 250 rotiri gratuite, la Superbet

Acordarea pariului gratuit se face n cel mult 48 de ore de la îndeplinirea simultană a tuturor condiţiior. Apoi trebuie acceptat, în cel mult 24 de ore, prin click pe notificarea primită la logarea în cont. Pariul gratuit trebuie să aibă cotă minimă 1,60 pentru fiecare selecţie de pe bilet. Ai toate detaliile pe site-ul Superbet.

Acest Bonus Special este acordat jucătorilor nou-veniți prin BETMAG. Dacă nu foloseşti ACEST LINK nu vei avea parte de Bonusul Special.

Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe platforma Superbet şi le poţi accesa imediat cu un click AICI şi AICI.

Mega-bonus la depunere

Şi „25 lei freebet + 250 free spins” nu reprezintă singurul bonus de bun venit pe care ţi-l dă Superbet. Pentru primele 3 depuneri poţi primi până la 1200 de lei, plus alte 300 de Rotiri Gratuite. Ai toate detaliile AICI!

Agenții autorizate