Urmareste-ne

Betano

Doar la Betano: 750 de rotiri gratuite, 100% fără rulaj, în iulie

750 rotiri gratuite betano iulie
Doar la Betano: 750 de rotiri gratuite, 100% fără rulaj, în iulie

Ca de obicei, Betano vine cu cele mai tari promoţii: în luna iulie primeşti 750 de rotiri gratuite, 100% fără rulaj, în trei paşi simpli. Fă-ţi cont accesând acest link şi bucură-te de rotirile tale fără rulaj.

Luna iulie îţi aduce 750 de rotiri gratuite fără rulaj la Betano

În perioada 1-31 iulie 2023, e cel mai bine să îţi deschizi cont la Betano. Ai 750 de motive să faci asta! Toţi jucătorii nou-înregistraţi primesc până la 750 de rotiri gratuite în 3 paşi simpli:

  1. Te înregistrezi folosind codul IULIE750 şi iei 75 de rotiri gratuite la 5 Burning Clover
  2. Trimiţi buletinul şi verifici contul şi ai 75 de rotiri gratuite la 10 Crystal Wish
  3. Faci o depunere şi primeşti 600 de rotiri gratuite la 10 Shining Diamond (pentru minimum 200 de lei depuşi). La o depunere de minimum 100 de lei primeşti 300 de rotiri la 10 Shining Diamond.

Cum câştigi 750 rotiri gratuite în iulie la Betano

Campania se adresează exclusiv jucătorilor noi. Pentru a-ţi deschide cont la Betano, urmează acest link, ce te va redirecţiona pe pagina de înregistrare. Completează-ţi datele şi, FOARTE IMPORTANT, la pasul al treilea introdu codul IULIE750 în câmpul dedicat!

Vei primi automat 75 rotiri gratuite la jocul 5 Burning Clover. Fiecare rotire are valoarea de 0,2 lei, echivalentă cu miza minimă pentru acest slot. Rotirile sunt disponibile timp de 7 zile de la acordarea lor în contul tău de joc.

Apoi, ai 7 zile de la înregistrare pentru a-ţi verifica noul cont. Pentru asta, trebuie să trimiţi o poză cu buletinul (Nu te speria, e perfect normal şi legal să faci asta. Oraganizatorii de jocuri de noroc sunt obligaţi prin lege să se asigure de validitatea conturilor jucătorilor lor). După ce se finalizează procesul de verificare a contului, vei primi 75 rotiri gratuite la jocul 10 Crystal Wish, valabile 7 zile de la creditarea lor în contul tău.

Depui mai mult, primeşti mai mult!

Ultima tranşă de rotiri gratuite depinde de banii pe care îi depui prima dată în cont. Dacă alimentezi cu o sumă între 100 şi 199 de lei, primeşti 300 de rotiri gratuite la jocul 10 Shining Diamond, valabile 7 zile de la creditarea lor. Dacă suma depusă de tine e de cel puţin 200 de lei, primeşti 600 rotiri gratuite la acelaşi slot, valabile 7 zile. Poate dura până la 48 de ore de la prima depunere până la creditarea rotirilor în contul tău.

Atenţie, prima depunere trebuie făcută în cel mult 7 zile de la momentul înregistrării contului! Altfel, vei pierde şansa de a primi rotirile gratuite la 10 Shining Diamond.

Toate termenele şi condiţiile acestei campanii sunt disponibile în pagina dedicată.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate