Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Două bonusuri într-unul singur! 50 RON BONUS la verificarea contului + 100 RON BONUS pentru o prima depunere de minim 50 RON.

Super oferta Superbet la pariuri sportive online, în perioada 20-26 august!

Superbet rulează o nouă campanie …SUPER! Cunoscuta casă de pariuri acordă noilor jucători două bonusuri într-unul singur: 50 RON BONUS la verificarea contului + 100 RON BONUS pentru o prima depunere de minim 50 RON.

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont la Superbet, prin intermediul BETMAG.RO, să trimiți actele necesare pentru verificarea identității și apoi intri în posesia unui Bonus Fără Depunere de 50 de Lei din partea Superbet.

PERIOADA: 20-26 AUGUST
TIP BONUS/VALOARE: 50 RON BONUS FĂRĂ DEPUNERE + 100 RON BONUS PENTRU O PRIMĂ DEPUNERE DE MINIM 50 RON
CERINȚE: VERIFICAREA CONTULUI (KYC) + O PRIMA DEPUNERE DE MINIM 50 RON
CONDIȚII DE RULAJ: X6, COTA MINIMA 1.60
PROCES ACORDARE: În următoarea zi după verificarea contului + depunere de minim 50 ron. Jucătorul trebuie să se înregistreze, să efectueze verificarea contului și să efectueze o primă depunere de minim 50 ron în perioada selectată. De asemenea, trebuie sa aibă acordurile de marketing bifate la înregistrare. Le poate modifica ulterior și din setările contului.
Odată cu startul noului sezon poți profita de SuperAvantaj (ai pariu câștigător dacă echipa pe care ai jucat are 2-0 oricând în meci), de SuperLive (cote mărite pe principalele evenimente LIVE în fiecare zi) ori de SuperSpeciale (favoritele pariorilor din toată lumea). Dacă vei începe să depui, atunci vei declanșa automat Bonusul de Bun Venit de 500 de lei, la primele 3 depuneri efectuate.

Ofertă valabilă doar pentru clienții noi, înregistrați prin Betmag.ro!!!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet! Distracție plăcută!

 

Bilete câștigătoare