Urmareste-ne

Archive

Două meciuri de duminică unde cotele au scăzut semnificativ

Sursă foto: foxsports.com

Două meciuri din Premier League și La Liga au cunoscut variații semnificative de cote în ultimele ore, primul dintre ele schimbându-și chiar favorita la victorie. 

Sunt deja șase partide consecutive în care Everton nu a reușit să se impună în fața lui Tottenham, care le-a câștigat pe trei dintre acestea. Aproape că nu există deplasare în care Spurs să nu fi marcat cel puțin o dată și aproape că nu există meci pe teren propriu în care Everton să fi scăpat fără gol primit. În aceste condiții, bookmakerii au modificat favorita la victorie în ultimele 24 de ore.

EVERTON – TOTTENHAM
Cote inițiale: 2.40 – 3.40 – 2.80
Cote actuale: 2.80 – 3.50 – 2.63

Sevilla arată din nou ca-n vremurile bune, legând opt meciuri fără înfrângere în toate competițiile, dintre care șapte încheiate fără gol primit. Granada este genul de formație care se mulțumește doar cu evitarea retrogradării, iar pe teren propriu are cea mai slabă linie de clasament din La Liga, cu cinci puncte strânse în opt etape.

GRANADA – SEVILLA
Cote inițiale: 3.75 – 3.40 – 2.00
Cote actuale: 4.33 – 3.60 – 1.85

Sursă foto: foxsports.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate