Urmareste-ne

Archive

Două meciuri din Cupa Italiei pentru biletul zilei de miercuri – PIERDUT

Sursă foto: forzaitalianfotball.com

Cum oferta de pariuri este dominată de meciurile de Cupă, îți propunem pentru biletul zilei de miercuri două partide din Cupa Italiei. În ambele mizăm pe victorii ale gazdelor.

O singură dată s-a întâmplat ca Juventus să piardă în fața rivalei locale în ultimii 20 de ani. Victoria reușită în precedentul sezon de Torino a venit însă într-un moment când Juve era sigură de câștigarea titlului în Serie A. După un debut de stagiune modest, trupa lui Allegri evoluează din nou la capacitate maximă, legând cinci victorii pe teren propriu, ultima cu Fiorentina, scor 3-1. Juventus este deținătoarea trofeului în Cupa Italiei.

Toscanii practică un joc spectaculos, având cel mai prolific atac din Serie A, cu 31 de goluri înscrise în 16 etape. Carpi, la polul opus, are cea mai vulnerabilă apărare, cu 30 de goluri încasate, dintre care 22 în deplasare. Cele două echipe s-au întâlnit deja în campionat, Fiorentina impunându-se cu 1-0 în deplasare grație unui gol înscris repede de Babacar.

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 16 DECEMBRIE
Juventus – Torino 1 @ 1.62
Fiorentina – Carpi 1 @ 1.30
Cota finală: 2.10 la Fortuna

Sursă foto: forzaitalianfotball.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate