Urmareste-ne

Archive

Două meciuri pentru biletul zilei de sâmbătă – PIERDUT

Sursă foto: sbnations.com

Vă propunem pentru biletul zilei de sâmbătă două partide programate în ligile de top europene. Mizăm pe goluri la derby-ul rundei din Germania, în vreme ce în Anglia ne așteptăm la o victorie facilă din partea lui Man City.

Chiar dacă a marcat de fiecare dată în ultimele șase meciuri oficiale, Leverkusen nu a obținut decât o victorie, fapt ce a scos-o din grupele Ligii Campionilor și a trimis-o abia pe locul 8 în Bundesliga. Gladbach, de cealaltă parte, după un start de sezon catastrofal, a urcat pe ultima treaptă  a podiumului în campionat.

Mărturia perioadei excelente pe care o traversează oaspeții este victoria cu Bayern, din etapa anterioară. Ultimele șase dueluri directe jucate pe terenul lui Leverkusen s-au încheiat în GG.

Toate cele zece victorii obținute de Manchester City pe teren propriu în actuala stagiune au venit după ce jucătorii lui Pellegrini au înscris minimum două goluri. În comparație, Swansea a învins-o doar pe Aston Villa în deplasare, fiecare adversar marcându-i cel puțin un gol. Ultimele patru vizite făcute de oaspeți pe Ettihad Stadium au însemnat tot atâtea înfrângeri.

BILETUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ , 12 DECEMBRIE
Leverkusen – Gladbach GG @ 1.50
Man City – Swansea 1&T1 2+ @ 1.40
Cota finală: 2.10 la MozzartBet

Sursă foto: sbnations.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate