Urmareste-ne

Archive

Două meciuri din fotbal și handbal pentru biletul zilei de vineri – PIERDUT

Sursă foto: Site oficial CSM București

betmag.ro vă propune două meciuri pentru biletul zilei de vineri, unul din fotbal, iar celălalt din handbal. Cumulat, variantele de joc formează o cotă excelentă, de 2.25. În continuare poți citi motivele care ne-au determinat să alegem aceste partide.

Campioana României la handbal feminin a debutat în Liga Campionilor cu o victorie la 12 goluri diferență în fața polonezelor de la Lublin, scor 33-21. Totuși, CSM București a arătat multe momente de slăbiciune împotriva unei echipe care a venit în România doar cu 11 jucătoare, din cauza numărului mare de indisponibilități. CSM joacă de această dată în deplasare cu Savehof, campioana Suediei și totodată cea mai tânără echipă din istoria acestei competiții, cu o medie de vârstă a jucătoarelor din lot de numai 21 de ani.

Suedezele au pierdut la 13 goluri diferență deplasarea cu Buducnost, principala favorită la trofeu. Totuși, acasă joacă excelent, văzându-se învinse doar de patru ori în ultimul an calendaristic. Echipe de top din Europa, precum Baia Mare sau Larvik, nu au reușit să se impună la diferențe mai mari de cinci goluri în arena acestei echipe, fiind greu de crezut că o formație căreia îi lipsesc cu desăvârșire meciurile puternice va izbuti această performanță.

Celălalt meci pe care vi-l propunem vine din campionatul Bulgariei de fotbal, unde Litex Lovech primește vizita echipei cu cel mai slab parcurs în deplasările din actuala stagiune, Lokomotiv Plovdiv. Doar un punct a adus Lokomotiv de pe terenurile străine, chiar în derby-ul local cu Botev. În rest au fost cinci eșecuri, patru dintre ele la zero.

Echipa lui Reghecampf are de luat o revanșă față de suporteri, după ce în ultimul meci de acasă s-a văzut învinsă de rivala Levski. Lokomotiv a câștigat o singură dată pe terenul lui Litex în ultimul deceniu, suferind 11 înfrângeri.

BILETUL ZILEI – VINERI, 22 OCTOMBRIE
Savehof – CSM București 1 (+7,5) @ 1.77
Litex Lovech – Lok. Plovdiv 1 @ 1.27
Cota finală: 2.25 la Winmasters

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: Site oficial CSM București

Agenții autorizate