Urmareste-ne

Archive

Două pariuri cu atitudine din NBA. Ce ar trebui să joci

Sursa foto: texasmonthly.com

Spectacolul din NBA continuă în această noapte cu alte partide ce pot stabili echipele calificate în play-off-ul ce se apropie cu pași repezi. betmag.ro îți propune două pariuri cu atitudine la meciurile Portland – Oklahoma și Dallas – Houston. 

# Cum Oklahoma și-a asigurat deja prezența în play-off și nu mai poate urca sau coborî de pe locul 3 pe care se află acum, vedetele Durant și Westbrook ar putea fi odihnite în deplasarea de la Portland, echipă care va obține la rândul său biletele pentru play-off dacă va câștiga în această noapte. OKC a pierdut patru din precedentele cinci meciuri jucate în arena celor de la Trail Blazers. 

Portland – Oklahoma 1 @ 2.12

# Este un meci vital în vederea stabilirii ocupantei locului 8 din Conferința de Vest, ultimul care asigură prezența în play-off. Acest lucru nu înseamnă însă că spectacolul va lipsi. Din contră! James Harden și compania au un nou sezon cu medii ridicate în privința punctelor marcate și primite. În plus, 11 din ultimele 12 dueluri jucate în Dallas s-au încheiat cu cel puțin 200 de puncte marcate. 

Dallas – Houston Peste 208,5 @ 2.00

Sursa foto: texasmonthly.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate