Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de snooker (10.01.2022). Optimile Mastersului ne aduc o cotă totală de 4,30

Zhao Xintong, „coşmarul“ lui John Higgins
Zhao Xintong, „coşmarul“ lui John Higgins

Ne mutăm puţin privirea de la fotbal şi trecem la un sport de gentlemeni, mai exact, la snooker. Avem Masters-ul, iar în optimi avem parte de două meciuri tari, din top 10 mondial. Atenţie, prima începe la ora 15:00, aşa că nu pierdeţi timpul şi mizaţi pe noi.

Higgings şi complexul Zhao

Primul meci e cel dintre John Higgins (locul 6) şi Zhao Xintong (locul 9). Scoţianul a fost mereu mai bine clasat decât adversarul său, dar, cu toate astea, nu a prea reuşit să-l învingă. A dezvoltat aproape un complex Zhao, în faţa căruia pierde cu regularitate (aşa s-a întâmplat în ultimele 3 directe) şi de fiecare dată la limită. Mai mult, chinezul e în formă şi s-a distrat în primele meciuri ale anului, cele din Champions League, în care a legat 7 victorii fără mari probleme. Cota pentru victoria lui Xintong e 2,35.

Murphy, o clasă peste adversar

Shaun Murphy – Barry Hawkins e un duel între ocupanţii locurilor 7 şi 10 în clasamentul mondial. Sunt, clar, doi jucători de valoare, dar Murphy e într-o clasă superioară. Tocmai de aceea a reuşit să şi devină campion mondial în trecut. Hawkins nu e rău, dar 7 finale majore faţă de 22 ale lui Murphy, spun totul despre capacitatea lui de concentrare. Şi ultimele rezultate „vorbesc” despre forma lui Hawkins, care a pierdut cele mai recente 3 partide. E drept, a ajuns în semifinalele Openului Britanic, dar a părăsit ultimele două turnee din primul tur, reuşind să câştige un singur frame. Mizăm pe un meci destul de scurt, iar cota pentru „sub 9,5 frame-uri” e 1,83.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate