Urmareste-ne

Archive

Două ponturi pariuri EURO U-21 24 iunie

Betmag.ro a analizat duelurile Anglia – Croaţia şi Franţa – România din ultima etapă a Grupei C la Campionatul European U-21 care se dispută în această perioadă în Italia şi San Marino. Meciul dintre Anglia şi Croaţia nu mai are nicio miză, în timp ce partida România – Franţa poate însemna finalul de drum pentru una dintre cele două echipe, dar şi o calificare împreună.


Două ponturi pariuri EURO U-21 24 iunie

Anglia şi Croaţia sunt eliminate înainte de ultima etapă a fazei grupelor după ce ambele echipe au pierdut meciurile cu Franţa şi România. Croaţii au cedat cu 4-1 în faţa României şi 1-0 în faţa Franţei, în timp ce Anglia a pierdut cu 2-1 în faţa Franţei şi 4-1 în faţa României. Partida fără miză dintre cele două echipe ar putea oferi un spectacol fanilor din tribune şi putem asista la un meci cu goluri multe din partea celor două echipe. Betmag recomandă la acest meci pronosticul de Ambele Echipe Marchează şi Peste 2,5 goluri în meci, dar se poate opta şi pentru alte variante în ceea ce priveşte golurile.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Două ponturi pariuri EURO U-21 24 iunie

Două ponturi pariuri EURO U-21 24 iunie

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Două ponturi pariuri EURO U-21 24 iunie

Al doilea meci al zilei este cel între România şi Franţa. Trupa antrenată de Mirel Rădoi este pe primul loc în clasament cu 6 puncte şi golaveraj 8-3, în timp ce Franţa are acelaşi număr de puncte şi golaveraj 3-1. Fotbaliştii din Hexagon sunt obligaţi să scoată cel puţin un egal pentru a merge mai departe, în timp ce România poate pierde şi la o diferenţă de două goluri şi tot va juca în semifinalele întrecerii din Italia şi San Marino.

Casele de pariuri se aşteaptă la un rezultat de egalitate între cele două formaţii care ar asigura prezenţa în semifinale pentru ambele formaţii din Grupa B. Dacă privim interesul celor două echipe este foarte probabil să avem un meci de 1-0 sau 2-0 în dreptul Franţei sau chiar un rezultat nul între cele două echipe, motiv pentru care pronosticul sub 2,5 goluri este cel mai indicat la acest meci.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii