Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Două ponturi pariuri EURO U-21 pentru 19 iunie

Ziua a 4-a de la Campionatul European U-21 propune două meciuri extrem de atractive din cadrul grupei A de la turneul final din Italia și San Marino.Două ponturi pariuri EURO U-21 19 iunie

Primul meci al zilei de la Campionatul European U-21 aduce față în față naționala Spaniei și reprezentativa Belgiei. Cele două formații au pierdut primul meci disputat la turneul final și sunt obligate să câștige pentru a mai spera la calificare. Spania a fost învinsă cu 3-1 de reprezentativa Italiei, într-un meci în care iberciii au condus cu 1-0 după un super gol marcat de Dani Ceballos. Italienii au replicat prin Chiesa, autorul a 2 goluri, dar și prin Lorenzo Pellegrini, cel care a transformat un penalty și a stabilit scorul final. Belgia a condus cu 1-0 naționala Poloniei, dar golurile lui Zurkowski, Bielik și Szymanski aveau să răstoare tabela de marcaj. Cools avea să stabilească scorul final, 3-2. Betmag recomandă la acest meci un pronostic de 1 solist pentru un succes al Spaniei.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Două ponturi pariuri EURO U-21 pentru 19 iunie

Două ponturi pariuri EURO U-21 pentru 19 iunie

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

 

Două ponturi pariuri EURO U-21 19 iunie

Al doilea meci al zilei este cel între naționala Italiei și selecționata Poloniei U-21, într-un meci care se va disputa tot în Grupa A. Cele două echipe au deja trei puncte un buzunar, iar un rezultat de egalitate le oferă șanse bune amândurora pentru calificarea în semifinalele întrecerii. Polonia, Germania, Italia și România sunt singurele echipe care au marcat peste 3 goluri în meciurile din prima etapă a fazei grupelor.

Italienii au o linie de atac extrem de promițătoare cu jucători precum Federico Chiesa, Moise Kean, Lorenzo Pellegrini sau Patrick Cutrone și pot emite speranțe la câștigarea turneului. Betmag recomandă la acest meci minim 2 goluri marcate de Italia la o cotă de 1.50, într-un meci care se poate încheia oricând cu un scor fluviu de 2-2 sau 3-3 chiar.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii