Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Două super-puteri îţi dublează banii. Biletul zilei de sâmbătă – CÂȘTIGAT

Sursa foto: qed.ng

Biletul zilei de sâmbătă e format din două meciuri în care sunt implicate forţe ale Europei, Juventus şi Manchester City. Ambele joacă în această etapă pe teren propriu.

„Cetăţenii” lui Manuel Pellegrini au reuşit să treacă mai departe în Cupa Ligii, după o victorie clară cu londonezii de la Crystal Palace, scor 5-1. Au rămas singurii cu şanse mari la câştigarea trofeului, alături de Liverpool, după ce au fost eliminate pe rând Arsenal, Chelsea sau Manchester United. În campionat, Manchester City primește vizita celor de la Norwich, eliminați și ei din Carling Cup marți, de Everton.

Sterling și compania sunt în luptă directă cu Arsenal pentru prima poziție în Premier League, cele două echipe având același număr de puncte, 22. În timp ce „tunarii” au o deplasare grea, la Swansea, City primește vizita unei echipe pe care a bătut-o cu 7-0 la ultima întâlnire pe Etihad Stadium. În tur, Norwich a reușit cu greu să obțină un punct pe teren propriu, după un egal fără goluri.

Al doilea meci de pe biletul zilei se joacă în Serie A, între Juventus și Torino. Derby-ul orașului vine într-un moment foarte prost pentru alb-negri, care nu au decât varianta victoriei. În primul rând, pentru a nu se depărta prea mult de grupul fruntaș, și în al doilea rând pentru a mai spăla rușinea din runda trecută, când au pierdut cu 1-0 la Sassuolo.

Nu în ultimul rând, un derby torinez în fața propriilor suporteri nu permite alt rezultat decât victoria. Lucru care s-a tot întâmplat în ultima perioadă, conform statisticii. În ultimii 15 ani, Juve a fost de opt ori gazda acestui duel, reușind să se impună de șase ori și să facă două egaluri. Mai mult, ultimele patru meciuri disputate pe Juventus Stadium au fost câștigate de alb-negri. Finalista Ligii nu se va putea baza pe Giorgio Chiellini, care a luat un roșu cu Sassuolo.

BILETUL ZILEI – SÂMBĂTĂ, 31 OCTOMBRIE
Manchester City – Norwich 1 @ 1,27
Juventus – Torino 1 @ 1,60
Cota finală: 2,03 la Superbet

Sursa foto: qed.ng

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate