Urmareste-ne

Archive

Bilet FABULOS castigat de un oradean. Cu 22 de lei a luat 66.000

Bilet câştigator Fortuna
Bilet câştigator Fortuna

Dublă lovitură cu bonus dublu! Un orădean a câştigat o avere cu două bilete pe care le-a gândit într-un mod foarte special, dar şi norocos! Omul nostru a ales nu mai puţin de 20 de meciuri, dintre care toate au avut ponturi pe număr de goluri. Cum a avut parte de un weekend în care acestea au apărut pe toate stadioanele, la finalul zilei orădeanul era mai bogat cu o sumă impresionantă, care probabil îi va schimba viaţa în bine.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet câştigător cu Bonus Dublu

Orădeanul a simţit că poate da lovitura şi a jucat un bilet cu 20 de evenimente, în care a mers la fiecare pe Peste 1,5 goluri, respectiv Peste 2,5 goluri. A avut încredere maximă în biletul său, aşa că l-a jucat de două ori, cu câte 22 de lei fiecare. Astfel, a reuşit să câştige nu mai puţin de 66.388 de lei pe fiecare dintre ele. La finalul zilei, era mai bogat cu 131.448 lei. Printre evenimentele pe care le-a prins jucătorul din Oradea sunt PSG – Nimes, Fiorentina- Galatasaray sau DC United – LA Galaxy.

Acum, după un weekend în care au fost preliminarii, când se vor întoarce campionatele puternice ale Europei, probabil orădeanul va încerca din nou un bilet cu multe evenimente şi pronosticuri pe număr de goluri.

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare