Urmareste-ne

Archive

Duel pentru locul 3 în Liga 1. Vezi un pont la Dinamo – Pandurii!

Sursă foto: sport.rol.ro

Despărțite de numai două puncte, Dinamo și Pandurii dau bătălia directă pentru ultima treaptă a podiumului Ligii 1, astăzi, de la ora 20:30

Va fi cel de-al șaptelea meci dintre cele două echipe în acest an, după cele trei dueluri din Cupa Ligii, alte două în campionat și unul în Cupa României. Pandurii a obținut trei victorii, Dinamo impunându-se în două rânduri, iar un meci terminându-se nedecis. “Câinii” sunt favoriți însă înaintea acestei confruntări datorită avantajului terenului propriu.

Gorjenii vin după o înfrângere surprinzătoare, 0-3 acasă cu FC Botoșani, meci în care au fost privați de aportul golgheterului Ioan Hora, accidentat. Dinamo, de cealaltă parte, a câștigat la Ploiești revenind de la 0-1. Istoricul meciurilor directe ne arată că Dinamo și Pandurii nu au mai remizat alb din 2010. În plus, șapte din precedentele opt confruntări s-au încheiat cu minimum trei goluri înscrise.

PARIURI CU ATITUDINE
Dinamo – Pandurii TG3+ @ 2.10

Sursă foto: sport.rol.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate