Urmareste-ne

Archive

Ei vor prime și calificare, noi vrem bani de buzunare! Profit de 1700 de lei dintr-un mix interesant!

Ronaldo promite o nouă prestație de gală ân competiția lui preferată
Ronaldo promite o nouă prestație de gală în competiția lui preferată

Seara interesantă pentru pariori. Se joacă pentru calificare și pentru bani mulți în Liga Campionilor, dar sunt și câteva meciuri de luat în seamă în Championship.

După ce am plasat un bilet cu 10 recomandări din cele două zile de Ligă, am gândit și un bilet pentru diseară, într-un mix, sperăm noi câștigător de Champions League cu Championship.

„Deschiderea” de la Malmo, de neratat pe bilet!

Debutăm în forță cu meciul din Suedia, de la 19.45. Evităm de data aceasta Wolfsburg – Salzburg, dar nu putem să ratăm victoria lui Chelsea la Malmo, într-un meci în care se vor înscrie de la două goluri în sus.

Trecem în ordine cronologică la meciurile din Championship, de unde am extras 3 jocuri de cote frumoase.

Milwall evoluează foarte bine pe teren propriu, în fața fanaticilor săi suporteri. Gazdele au avut o serie bună de rezultate, exceptînd înfrângerea din deplasare din ultima rundă, 0-1, la limită la Huddersfield. Reading este în derivă și a pierdut deja contactul cu echipele care se bat la play-out. Mizăm că Milwall nu va pierde, într-un meci în care se vor marca minim două goluri.

GG-urile de cote mari din Championship

Notthingam Forest – Sheffield United este o altă opțiune demnă de luat în seamă. Vecine de clasament, dar pe poziții oarecum departe de valoarea lotului și a bugetului de care dispun, cele două formații încearcă să regăsească rețeta câștigătoare pentru a-și croi drum spre partea de sus a clasamentului. Ne așteaptă un duel care pe care, cu ambele combatante în stare să marcheze.

Tot un meci deschis se anunță și la Luton, unde gazdele primesc vizita lui Middlesbrough. Boro a avut o serie de trei jocuri impecabile, a capotat inexplicabil în ultima rundă, 0-2 acasă cu Birmingham și este în căutarea punctelor pierdute. Luton are un joc agresiv mai ales pe teren propriu și sperăm tot într-un GG pentru o cotă de neratat,  1,77.

Din Championship ne mutăm direct în Champions League, pentru trei meciuri programate de la ora 22.

Bayern – Benfica, cireașa de pe tort a Ligii!

Bayern – Benfica pare să fie cireașa de pe tort a serii. Un gol în prima repriză și minim două goluri după pauză ni se pare un pariu genial, pentru 1,85 cotă. Se anunță meci de goluri și la Bergamo. După victoria de la Tottenham, „diavolii roșii” au dat impresia că și-au regăsit motivația necesară pentru a continua în aceeași notă. Valoarea lotului este indiscutabil peste cea a Atalantei la această oră, dar bergamascii au demonstrat că nu au complexe cu granzii. Mizăm că United nu va pierde, iar în meci se vor marca de la două goluri în sus

Închidem biletul cu o victorie de serviciu a lui Juve. Greu, cu chinuială, cu emoții, dar torinezii sunt motivați să continue cu punctaj maxim în grupă, pentru a termina în fața lui Chelsea și a avea un traseu mai ușor la tragerea la sorți din turul următor.

Din 7 meciuri am făcut o cotă de 38, pe care am plasat-o deja la Superbet. O poți juca și tu s-au te poți inspira din recomandările noastre, pentru a-ți crea propriul bilet, sperăm noi, câștigător!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare