Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Geniul pariurilor interzis în toate cazinourile. Rulează un miliard de dolari

Sursă foto: pix123.com

După ce săptămâna trecută ți-am prezentat povestea lui Haralabos Voulgaris, cel mai bun parior din lume pe NBA, în această săptămână ți-l aducem în prim-plan pe Zeljko Ranogajec, australianul de origine croată care rulează anual un miliard de dolari la jocurile de noroc.

zeljko 2 Născut în Hobart, Australia, Ranogajec locuiește în prezent în Sydney, stând departe de luminile reflectoarelor. Presa locală, dar și oamenii care lucrează în industria gamblingului îl cunosc prea bine însă, pariurile sale reprezentând între 6% și 8% din întreaga cifră de afaceri a jocurilor de noroc din Australia, o țară cu aproximativ 24 de milioane de oameni. În ciuda acestor cifre incredibile, nu a oferit niciodată vreun interviu, iar pe internet abia dacă pot fi găsite cinci poze cu el.

Cariera sa de parior a început prin anii ’80, pe vremea când era un simplu student cu aspirații de avocat. Cazionurile l-au atras și mai mult însă, Zeljko fiind interzis rapid în majoritatea acestora datorită capacității sale de a număra cărțile la blackjack, joc de cărți în al cărui Hall of Fame a fost inclus în ulterior. Abilitățile sale matematice și capacitatea analitică ieșite din comun l-au ajutat să urce cu ușurință pe scara socială, devenind repede un om influent în Australia. La mijlocul anilor ’90 a câștigat cel mai mare jackpot din istorie la Keno, în valoare de 7,5 milioane de dolari.

zeljko1După ce aproape toate cazionurile l-au interzis, Ranogajec și-a îndreptat atenția către cursele de cai, pe care pariază și în ziua de astăzi. Australienii îl consideră un geniu al pariurilor, încasările sale fiind uimitoare. Câștigă atât de bine din pariuri, încât în prezent are 100 de angajați plătiți să-i ofere toate informațiile pentru ca el să poată decidă apoi care sunt cele mai profitabile pariuri. Mizează nu doar pe cursele de cai din Australia, ci și pe cele din Anglia, Hong Kong sau Japonia, căutând mereu cele mai bune piețe.

Sursă foto: pix123.com


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate