Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Elveția – Japonia Amical 08.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Elveția – Japonia Amical 08.06.2018. Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată și spectacolul a fost asigurat. Scorul final a fost de 3-4.Ponturi pariuri Elveția – Japonia Amical 08.06.2018

Elveția a terminat pe locul doi în grupa de preliminarii cu 27 de puncte, la egalitate de puncte cu primul loc Portugalia și a avut un golaveraj total de 23-7. În afară de Portugalia, din grupă au mai făcut parte: Ungaria, Insulele Feroe, Letonia și Andora. La barajul pentru Cupa Mondială au trecut de Irlanda de Nord. Au câștigat cu greu în Irlanda cu scorul de 1-0 iar la retur au terminat la egalitate scor 0-0 după un joc destul de bun, dar în care au ratat destul de mult.

Pariază gratuit pontul nostru: peste 2,5 goluri @ 2,25


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Au urmat trei partide amicale pentru Elveția, în primul joc au câștigat în fața Greciei cu scorul de 1-0, în cel de-al doilea joc au distrus naționala statului Panama cu 6-0, iar în a treia partidă au reușit un 1-1 împotriva Spaniei. În acest joc au fost dominați copios, dar în a doua repriză au avut două șanse să câștige meciul. Japonia și-a câștigat grupa de calificare la mondial cu 20 de puncte și au avut un golaveraj total de 17-7. Din grupă au mai făcut parte: Arabia Saudită, Australia, Emiratele Arabe Unite, Irak și Thailanda. Japonia a disputat  în 2018 și trei partide amicale.

Ponturi pariuri Elveția – Japonia Amical 08.06.2018

Problema cea mare este că nu au câștigat vreunul din aceste trei jocuri, în prima partidă au terminat la egalitate cu naționala statului Mali scor 1-1. Au urmat două înfrângeri, una împotriva naționalei Ucrainei cu scorul de 1-2 și un meci l-a pierdut împotriva Ghanei cu scorul de 0-2. Ambele echipe au cam același profil de jucători, scunzi și rapizi, dar un plus de forță pentru Elveția și poate și un pic de tehnică. Ne așteptăm la un meci spectaculos între cele două, chiar dacă suntem în linie dreaptă către Cupa Mondială.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii