Urmareste-ne

Biletul zilei

Ești pregătit pentru weekend? Hai să îl începem cu 1265 lei în plus în cont!

Ziua de vineri nu are foarte multe partide programate, dar ne așteptăm să vedem dueluri din care facem profit.

Cota 2.70 pentru FC Voluntari

Deschidem biletul cu partida dintre FC Voluntari și UTA Arad, unde ne așteptăm să vedem un duel dominat de gazde, care au parte de un început de sezon excelent. Cota pentru victoria cu gruparea arădeană este foarte mare, însă la cum arată cele două formații cel mai probabil gazdele se vor impune. Cota pentru 1 solist este 2.70.

Continuăm cu jocul dintre Celta Vigo și Espanyol, unde avem parte de două echipe care se apără bine, dar care au și linii de atac foarte puternice. Din acest motiv, mergem pe o cotă curajoasă pentru peste 2,5 goluri, 2.10.

Lazio e favorită

Ne mutăm în Serie A, unde Lazio joacă împotriva celor de Genoa. Cel mai probabil gazdele se vor impune, așa că pariem pe 1 solist la cota 1.55.

Continuăm cu partida dintre Salernitana și Inter, unde cel mai probabil vom vedea un meci spectaculos, cu minimum trei goluri marcate. Cota pentru acest pronostic este 1.44.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare