Urmareste-ne

Archive

Etapă decisivă în Anglia și Spania. Biletul zilei de sâmbătă – PIERDUT

Sursa foto: wallpaper.finomhb.top

Biletul zilei de sâmbătă este format din trei partide, două din Premier League și una din Primera Division. În toate dintre acestea sunt implicate formații care se bat la titlu, așa că miză este mai mult decât importantă în această rundă.

Primul meci de pe bilet se va disputa între Watford și Leicester, acesta fiind primul din cele 10 examene pe care le mai are de susținut echipa lui Ranieri pentru a ieși campioana Angliei. Deși a făcut față duelurilor cu adversari precum Manchester City, Chelsea sau Manchester United, Leicester s-a încurcat runda trecută pe teren propriu, cu West Brom, scor 2-2. De partea cealaltă, Watford vine după o înfrângere la United, scor 0-1, însă jocul arătat i-a dat speranțe pentru mai bine de o oră că poate scoate un egal. Având în vedere că se intră în linie dreaptă în lupta pentru titlu, toată lumea se așteaptă ca Vardy și coechipierii săi să clacheze și să apară rezultatele negative.

Al doilea meci, tot din Premier League, este Manchester City – Aston Villa, pe care cetățenii trebuie să îl câștige dacă vor să mai spere la titlu. Imediat după ce au câștigat Cupa Ligii, cetățenii lui Pellegrini au fost umiliți de Liverpool în campionat, scor 0-3. Acum joacă primul meci în fața propriilor suporteri după câștigarea unui nou trofeu, așa că ne așteptăm să vedem un spectacol din partea lui Aguero și a celorlați jucători.

Ultima alegere de pe biletul zilei de sâmbătă este Real Madrid – Celta Vigo, duel care e mai important pentru galactici în lupta cu Villarreal pentru locul patru decât în cursa pentru titlu, având în vedere că FC Barcelona pare că a cam încheiat conturile. Trupa din Madrid are de partea ei și rezultatele directe, cu trei victorii în ultimele trei întâlniri și 10 goluri marcate.

BILETUL  ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 5 MARTIE

Watford – Leicester Gazdele înscriu @ 1,35
Manchester City – Aston Villa 1 @ 1,18
Real Madrid – Celta Vigo 1 @ 1,36
Curs final: 2,16 la Fortuna

Sursa foto: wallpaper.finomhb.top

Agenții autorizate