Urmareste-ne

Archive

Euro 2020: cote și pariuri antepost. Cine va câștiga fiecare grupă?

Euro 2020. Cine va câștiga fiecare grupă? În acest articol, mai jos, veți găsi cotele și pariuri antepost pentru fiecare grupă în parte. Care sunt echipele favorite să ajungă în optimi de pe prima poziție și care sunt cele care au șansa să se califice de pe locurile secunde. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Euro 2020. Cine va câștiga fiecare grupă?

  • GRUPA A: Italia este mare favorită se califice în optimile Euro 2020 și are o cotă de pariat că va termina pe prima poziție. Italienii sunt prea puternici pentru Elveția, Turcia și Țara Galilor, selecționate care nu au cum să se claseze peste ei.
  • GRUPA B: Belgia este cea mai bună selecționată din această grupă și are 1,60 s-o câștige și să se califice în optimi de pe primul loc. La ce jucători valoroși are Roberto Martinez, Danemarca, Rusia și Finlanda se bat cu siguranță pentru poziția secundă.
  • GRUPA C: Și în această grupă există o favorită certă pentru prima poziție. Olanda este cea mai valoroasă selecționată și are o cotă foarte mică pentru a câștiga grupa C. Ucraina, Austria și Macedonia de Nord se vor duela pentru a prinde a doua poziție.

Cote și pariuri antepost pentru fiecare grupă de la Euro 2020

  • GRUPA D: Bookmakerii îi oferă Angliei cota 1,40 pentru a câștiga grupa D, cu toate că Croația este și ea o selecționată destul de puternică. Cehia și Scoția au șanse extrem de mici la locurile 1-2.
  • GRUPA E: Spania se va lupta cu Polonia pentru prima poziție în grupa E și în final, cel mai propabil, spaniolii se vor califica din postura de lideri. Experiența și valoarea își vor spune în cele din urmă cuvântul. Suedia și Slovacia sunt celelalte două selecționate care fac parte din această grupă.
  • GRUPA F: Aceasta este grupa imposibilă de la Euro 2020, cu trei selecționate care pot oricând să joace finala și s-o și câștige. Franța, Germania și Portugalia se luptă pentru primele două poziții și oricare dintre ele se poate califica de pe locul 1. Ungaria este condamnată să termine ultima în grupa F.

+ posts

Bilete câștigătoare