Urmareste-ne

Archive

Euro 2020 – Grupa B. Belgia, marea favorită. Luptă în doi pentru locul 2, iar Finlanda e outsider

Euro 2020 – Grupa B. Campionatul European bate la uşă. Amânat din 2020 în 2021, din cauza pandemiei, Euro va avea primul meci pe 11 iunie. În ziua a doua, însă, se vor juca partidele din Grupa B, cea în care Belgia este principala favorită la primul loc. Danemarca şi Rusia vor lupta pentru poziţia secundă, iar Finlanda pare condamnată la ultimul loc.

Belgia, marea favorită

Euro 2020 – Grupa B. Belgia este liderul clasamentului FIFA, peste Franţa, campioana mondială din 2018, Brazilia, Anglia şi Portugalia. De Bruyne, Hazard şi compania au una dintre cele mai bune generaţii din istoria fotbalistică a ţării şi asta se vede. Ultimele runde de preliminarii, atât de Euro, cât şi de Mondial, au fost câştigate la pas. Acum, au o grupă destul de uşoară, pe care ar trebui să o câştige fără mari probleme. „Belgia câştigă Grupa B la Euro” are cota 1,70.

Danemarca şi Rusia luptă pentru locul secund

Euro 2020 – Grupa B. Danemarca şi Rusia par candidatele la locul secund. Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, nordicii au un uşor avantaj. Danemarca are cotă 4,00 pentru primul loc în grupă şi cotă identică să termine pe 2 sau pe 3, 2,75 pentru oricare din cele două poziţii. Rusia e văzută cu şansa a treia. De altfel, cel mai mic multiplicator, 2,40, îl are pentru a ocupa locul al treilea. Pentru poziţia de lider e cotată cu 5,00, iar pentru poziţia secundă primeşte 3,30.

Finlanda, outsiderul grupei B

Euro 2020 – Grupa B. Finlanda este clar outsiderul grupei B. 1,30 este cota să termine pe ultimul loc, iar să iasă din grupă pare imposibil: cotă 18,00 pentru locul întâi şi 10,50 pentru a doua poziţie.

Euro 2020 – Grupa B

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare