Urmareste-ne

Archive

Euro 2020 îţi aduce acum 5.000 de lei!

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Marele eveniment fotbalistic al acestei perioade este, fără doar şi poate, Euro 2020. Iar noi vă propunem un bilet, sperăm câştigător, cu şase pronosticuri pe meciurile din această săptămână şi un profit potenţial de 1.000 de euro.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Se clarifică lucrurile în grupa A?

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Începem miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00, cu partida dintre Turcia şi Ţara Galilor. Elevii lui Senol Gunes au fost călcaţi în picioare de Italia, 0-3, în meciul de deschidere. În aceeaşi grupa A, Ţara Galilor a remizat 1-1 cu Elveţia, la capătul unui meci în care galezii au fost dominaţi clar în prima repriză, dar au jucat mult mai bine după pauză. A trecut un singur meci şi ambele formaţii vor lupta pentru locul secund. Cine pierde îşi poate lua la revedere de la faza eliminatorie. Favoriţi sunt turcii, dar galezii au arătat că pot să revină, chiar dacă sunt dominaţi. „Ambele marchează” are cota 2,04.

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Italia – Elveţia se joacă tot miercuri, dar de la ora 22:00. Băieţii lui Mancini sunt favoriţi la locul 1, mai ales după jocul excelent contra Turciei. De partea cealaltă, Elveţia nu a fost capabilă să închidă jocul contra Ţării Galilor. Cu un succes în acest meci, Italia este în mare măsură sigură de calificarea din grupă. „1 pauză / 1 final” are cota 2,51.

Pentru Macedonia de Nord, simpla participare la Euro 2020 este o performanţă

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Ucraina – Macedonia de Nord, joi, de la 16:00, este meciul perdantelor din prima rundă, în grupa C. Ucraina a pierdut 2-3 cu Olanda, după ce a revenit de la 0-2 la 2-2, în timp ce macedonenii au reuşit să marcheze doar graţie unei serii de erori în defensiva Austriei, care a câştigat 3-1. Pandev şi ai lui şi-au depăşit deja condiţia prin simpla participare la Euro 2020, pe când Ucraina are ca obiectiv să iasă din grupă. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,04.

Sub semnul accidentului lui Eriksen

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Danemarca – Belgia este primul joc al zilei de joi. Fluierul de start se dă la 16:00. Belgia, 3-0 cu Rusia în prima etapă, este liderul clasamentului FIFA şi al grupei B la Euro 2020, o naţională foarte bună, cu o generaţie de excepţie. Danezii sunt încă sub şocul accidentului lui Christian Eriksen din meciul cu Finlanda, pe care l-au pierdut cu 0-1, ratând şi un penalty. Rămâne de văzut dacă asta îi va impulsiona sau se vor prăbuşi total. „2 solist” are cota 2,03.

Bătălia pentru locul 1 în grupa C

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Olanda – Austria, joi, ora 22:00, e bătălia pentru primul loc. Batavii, 3-2 cu Ucraina, au avut emoţii când s-a văzut egalaţi la 2, în doar 5 minute (75 şi 79), după ce au dominat jocul. Dumfries a adus victoria în minutul 85, dar slăbiciunile defensive s-au văzut. Iar Austria, care a marcat de 3 ori cu Macedonia (s-a terminat 3-1), poate specula eventualele erori. Batavii sunt favoriţi, mai ales că jocul de atac a produs foarte multe ocazii. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,25.

Anglia e mai bună şi joacă pe teren propriu

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii. Încheiem cu Anglia – Scoţia, vineri, de la 22:00, un duel 100% britanic, pe Wembley, la Londra. Englezii sunt favoriţii grupei, au deja o victorie, 1-0 contra Croaţiei, vicecampioana mondială. Defensiv, băieţii lui Southgate au arătat foarte bine, iar post pe post, aproape în totalitate, au un lot superior adversarilor. Jucătorii se cunosc deja, cei mai mulţi dintre ei evoluând în Premier League. Mergem pe mâna Angliei, una dintre pretendentele la trofeul suprem. „Anglia handicap -1” are cota 1,96.

Biletul-bombă de COTĂ 100 al săptămânii

Bilete câștigătoare