Urmareste-ne

Archive

Euro 2021 – Grupa C. Luptă în doi pentru locul 2. Olanda, mare favorită, iar Macedonia de Nord e outsidera grupei

Euro 2021 – Grupa C. Naţionala României a ratat calificarea la Campionatul European, dar Bucureştiul va găzdui patru partide, trei dintre în cadrul Grupei C, din care fac parte Ţările de Jos (Olanda), Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord. Din păcate, microbiştii români nu vor avea şansa de a vedea la lucru favorita grupei, Olanda, care îşi dispută toate cele 3 jocuri pe teren propriu, la Amsterdam.

Ţările de Jos au prima şansă la câştigarea grupei C

Euro 2021 – Grupa C. Dacă lucrurile decurg aşa cum ar trebui, Ţările de Jos nu vor avea nicio problemă în a câştiga Grupa C. Şi bookmakerii sunt de acord cu noi şi îi dau Olandei cotă 1,40 să termine pe primul loc. Pentru poziţia secundă, primeşte 3,40, iar să rateze calificarea în faza eliminatorie minimum 12,00 (locul 3) sau chiar 50,00 dacă este codaşă.

Cine se califică în optimi, Ucraina sau Austria?

Euro 2021 – Grupa C. Bătălia pentru a doua poziţie calificantă se dă între naţionalele Ucrainei şi Austriei, prima cotată cu 2,70 şi a doua cu 2,90 să încheie pe 2. Pentru locul 1, evident, cotele sunt mai mari, 5,50 şi 6,00, în timp ce pentru poziţia a treia sunt cele mai mici. Ucraina are 2,40 să fie penultima în grupă, iar Austria 2,30. Pronosticuri profitabile, dar riscante, ar fi ca una dintre cele două să fie cea mai slabă din grupa C. Un asemenea pariu pe Ucraina ar aduce de 7,5 ori mai mulţi bani, în timp ce unul similar pe Austria ar însemna un câştig de 6,5 ori mai mare decât miza.

Macedonia de Nord, cea mai slabă dintre cele 4

Euro 2021 – Grupa C. Cei care vor să dea un tun pot încerca un pariu extrem de riscant şi cu şanse mici de reuşită: Macedonia de Nord câştigă grupa, la cotă 25,00. Însă, Pandev şi colegii lui reprezintă cea mai slabă naţională din acest grup de 4. Dovada clară este cota pe care o au pentru a termina pe ultima poziţie: 1,25. Pentru o calificare-surpriză, de pe poziţia secundă, primesc 11,00, iar pentru un onorabil loc 3 au cotă 5,75.

Euro 2021 – Grupa C

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare