Urmareste-ne

Archive

EURO 2021 – Grupa D. Anglia, marea favorită. Se rejoacă finala de la Mondialul din 2018

EURO 2021 – Grupa D. Anglia, marea favorită. Se rejoacă finala de la Mondialul din 2018. Ne așteptăm la spectacol în această grupă.

Anglia e favorită clară la câștigarea grupei

Euro 2021 – Grupa D. Conform cotelor, Anglia nu va avea nicio problemă să câștige grupa din care face parte. Chiar dacă aici se mai află și Croația, finalista de la Mondialul din 2018, englezii sunt cotați cu 1.40 pentru a se impune în grupa D.

Croația vine tare după Anglia

Euro 2021 – Grupa D. Bătălia pentru locul doi pare și ea destul de dezechilibrată. În special pentru că avem naționala Croației, care nu ar trebui să aibă probleme cu Cehia, la cum arată lotul.

Scoția, fără șanse la calificare?

Euro 2021 – Grupa D. Naționala cu cele mai mici șanse de calificare este Scoția, care, conform bookmakerilor, este și sub naționala celor din Cehia. Cota pentru câștigarea grupei este foarte mare, 18.00!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare