Urmareste-ne

Archive

Europa League. Ce echipe ajung în semifinale și cine joacă finala?

Europa League. Ce echipe ajung în semifinale și cine joacă finala? Tragerea la sorți pentru 16-imi a avut deja loc și știm ce formații se vor duela în următoarea fază a competiției. În acest material vă propun o trecere în revistă a cotelor de la pariuri pentru cele mai importante două runde.

Europa League. Pariuri antepost

În acestă primăvară de Europa League vom vedea echipe care sunt obișnuite mai mult cu Liga Campionilor, motiv pentru care această competiție va fi mai interesantă decât de obicei. Capul de afiș este de departe Benfica – Arsenal, două formații care ar putea câștiga oricând trofeul. Însă eu aș dori să mergem ceva mai departe și să ne uităm cine ar putea să ajungă în semifinalele competiției. Cotele cele mai mici pentru a se califica în penultima fază le au două echipe din Anglia, 2.50 pentru Tottenham și 2,75 are Manchester United. Podiumul este completat de Arsenal și AC Milan, ambele cu 3.00! Bookmakerii oferă o cotă destul de mare lui Leverkusen, cu toate că se află în mare formă în Bundesliga și se lupta cot la cot cu Bayern Munchen. Cine pariază acum 100 de ron pe formația din Germania, primesște peste 500 de lei dacă ajunge în semifinale.

Europa League. Ce echipe ajung în semifinale?

Europa League. Ce echipe ajung în semifinale?

Ce echipe ajung în semifinale și cine joacă finala Europa League?

Favoritele pentru a jucat marea finală de pe stadionul din Gdansk sunt aceleași cu cele din semifinale. Doar că avem cote mărite de această dată. Tottenham are 4.25, United a urcat la 4.75, Arsenal și AC Milan au ambele 5.50, în timp ce Leicester și Napoli sunt credidate cu 6.50, respectiv 7.50! La Bayern Leverkusen cota este dublă față de calificarea în semifinale și cine mizează 100 de ron că va ajunge în ultimul act, va primi peste 1.000 de lei, dacă se va întâmpla asta. Ceea ce este destul de clar pentru semifinale și finală este că șansele cele mai mari le echipele pe care am ales să vi le prezint în acest material, au cele mai valoroase loturi, vin din cele mai puternice campionate și cu greu pot fi eliminate de celelalte formații.

 

Europa League. Cine ajunge în finală?

Europa League. Cine ajunge în finală?

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii