Urmareste-ne

EUROPA LEAGUE

Europa League: Galatasaray – Lokomotiv Moscova (4 noiembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii si ponturi

Galatasaray are șansa să meargă mai departe cu o victorie, așa că va forța totul în meciul cu rușii de la Lokomotiv Moscova.

Galatasaray vrea să câștige grupa

După trei meciuri, Galatasaray este pe primul loc în clasament, cu șapte puncte, obținute cu doar două goluri marcate și niciunul primit.

De partea cealaltă, Lokomotiv Moscova este pe ultimul loc în clasament, cu un singur punct, obținut în urma unui egal cu Marseille în prima etapă.

Galatasaray a câștigat și în deplasare

Turcii au reușit să se impună și în tur, când rușii au fost gazde, Galatasaray impunându-se în fața lui Lokomotiv cu 1-0.

Acum, ne așteptăm ca Galatasaray să forțeze foarte mult, în special pentru a-și asigura calificarea în faza următoare a competiției.

Ce trebuie pariat la Galatasaray – Lokomotiv Moscova

Cel mai probabil ne așteptăm la o victorie a turcilor, așa că pariem cu încredere pe 1 solist, la o cotă excelentă. De asemenea, merită încercat și un scor corect, pe o victorie la handicap a turcilor.

PRONOSTIC: 2-0

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare