Urmareste-ne

EUROPA LEAGUE

Europa League: Legia – Leicester (30.09.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Grupa C le aduce faţă în faţă pe lider şi pe formaţia cu cel mai scump lot, respectiv pe Legia şi Leicester. Polonezii au trei puncte, englezii unul, la fel ca Napoli, iar Spartak Moscova încheie pe zero clasamentul.

Ambele au luat două în ultimul joc

„Vulpile” din Premier League vin după o serie destul de proastă, cu un singur succes în ultimele 5 meciuri, şi acela cu Millwall, divizionară secundă. În rest, două remize, cu Napoli în prima rundă de Europa şi cu Burnley (2-2) în ultima etapă de Premier League.

Legia a început cu dreptul parcursul în grupele europene, după care a bifat două succese, în campionat şi în Cupă, dar în meciul din week-end a pierdut acasă, 2-3 cu Rakow.

Ce trebuie să ştii înainte de Legia – Leicester

Legia n-are absenţi cerţi, dar sunt semne de întrebare la portarul Boruc, dar şi la Johansson şi Luquinhas. Nu vor fi mari schimbări faţă de precedentul joc.

De partea cealaltă, Leicester merge în Polonia fără Ndidi, eliminat cu Napoli. Justin şi Fofana, accidentaţi de ceva timp, rămân şi ei în Anglia.

Brendan Rodgers ar putea apela la mai multe modificări, cu Daka şi Perez cu şanse la un loc în primul 11.

Formaţiile probabile în Legia – Leicester

  • Legia (4-3-2-1): Miszta – Jedrzejczyk, Wieteska, Nawrocki, Mladenovic – Josue, Slisz, Martins – Lopes, Muci – Emreli.
  • Leicester (4-2-3-1): Schmeichel – Castagne, Evans, Vestergaard, Bertrand – Soumare, Tielemans – Perez, Maddison, Barnes – Daka.

Ponturi la Legia – Leicester

Englezii sunt favoriţi, dar Legia a demonstrat că poate juca. Vardy nu va intra în primul minut, dar dacă scorul o cere, se va apela la el.

Pronosticăm 1-2 scor final.

Ne aşteptăm la un gol din partea lehilor, dar un succes al lui Leicester. Aşadar, GG sau 3+ poate fi jucat.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate