Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Europa League: Lokomotiv Moscova – Marseille (16 septembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Primele meciuri din Grupa E din UEFA Europa League au loc joi seară. Unul dintre dueluri este cel dintre Lokomotiv Moscova și Olimpique Marseille. Partida este programată să înceapă la ora 19:45. În continuare, vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre acest meci, așteptat cu sufletul la gură de suporterii celor două formații, dar și de pariori.

Lokomotiv Moscova – Marseille, meci echilibrat

Din grupa E mai fac parte Lazio și Galatasaray, grupări care și-au anunțat intenția să depășească faza grupelor. Tocmai din acest motiv, disputa Lokomotiv Moscova – Marseille este foarte importantă în economia clasamentului. Ambele formații țintesc, clar, victoria, un început cu dreptul oferindu-le un moral excelent pentru meciurile care urmează. Pe hârtie, partida pare echilibrată, nu există o favorită certă. Trupa din Hexagon mizează, însă, pe forța ofensivă, starul Payet fiind capabil să facă diferența în orice moment. O pasă sclipitoare, un șut de la distanță poate decide întâlnirea.

Ce trebuie să știi despre Lokomotiv Moscova – Marseille

De la gazde va lipsi Anton Miranchuk, fotbalist responsabil cu creativitatea, din cauza unor probleme la tendon. Nici Ze Luis nu va fi apt, din cauza unei accidentări mai vechi. Aleksandr Silyanov acuză o problemă musculară, în timp ce Dmitri Barinov se întoarce după o pauză forțată de o lovitură.

La Marseille, Payet întâmpină o problemă la copasă, însă este anunțat titular. Alvaro Gonzales este, totuși, diponibil, și va lua loc, cel mai probabil, pe banca de rezerve. În schimb, Milik are șanse mici să-și revină până la startul partidei în urma accidentării la genunchi. Gerson și Konrad de la Fuente sunt printre noii sosiți la OM care vor fi, cu siguranță, titulari.

Formații probabile în Lokomotiv Moscova – Marseille

  • LOKOMOTIV MOSCOVA (4-4-2): Guilherme – Rybchinskiy, Makgeev, Jedvaj, Rybus – Zhemaletdinov, Barinov, Kulikov, Kamano – Lisakovich, Smolov.
  • MARSEILLE (3-4-2-1): Mandanda – Saliba, Balerdi, Peres – Under, Gueye, Kamara, de la Fuente –  Gerson, Guendouzi – Payet.

Pronosticuri la Lokomotiv Moscova – Marseille

După cum am menționat, nicio echipă nu este favorită certă, dar OM pare a fi puțin în avantaj, grație jucătorilor de clasă pe care îi are în lot. O victorie a oaspeților, la limită, nu este, astfel, exclusă.

Pronostic: Lokomotiv Moscova – Marseille 1-2

Agenții autorizate