Urmareste-ne

EUROPA LEAGUE

Europa League: Ludogorets –Steaua Roșie Belgrad (30 septembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Campioana Bulgariei primește vizita celor de la Steaua Roșie în etapa a doua din Europa League.

Început bun pentru ambele formații

Ambele echipe nu sunt străine pentru pariorul roman. Ludogorets a avut mai mereu colonie de români și le știm potențialul, în timp ce sârbii au trecut la pas în preliminarii de CFR Cluj. I-am văzut la lucru pe cei de la Steaua Roșie Belgrad și au lăsat o impresie admirabilă cu un joc progresiv și faorte arțăgos, specific zonei. Nu e de mirare că Steaua din Serbia a câștigat în etapa trecută de EL împotriva celor de la Braga (2-1). Bulgarii au scos un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Midtjylland, un deznodămând bun pentru echipa de peste Dunăre. Se anunță o partidă intensă

Stankovic nu se poate baza pe Pavkov

Ludogorets nu se poate baza pe Cauly și Wanderson, accidentați de curând în partida de campionat. După victoria impresionantă cu Braga, Dejan Stankovic nu va face prea multe schimbări în echipă. Milan Pavkov este singura absență a lotului, în urma unor probleme mai vechi.

Fomaţii probabile în Ludogorets – Steaua Roșie Belgrad  :

Ludogorets (4-3-3):

  • Kahlina – Cicinho, Plastun, Sa, Nedyalkov – Santana, Goncalves, Badji – Tekpetey, Sotiriou, Despodov

Steaua Roșie Belgrad (4-2-3-1):

  • Borjan – Gobeljic, Dejenek, Dragovic, Rodic – Sanogo, Ivanic – El Fardou Ben, Kanga, Katai – Zivkovic

Pronosticuri la Ludogorets – Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad are avantajul moral după victoria cu Braga, dar ambele echipe se află la același nivel fotbalistic. Astfel, putem asista la un meci extrem de strâns care se va duce către un rezultat de egalitate.

Pronostic: 1-1.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate