Urmareste-ne

Archive

Expert în Liga Campionilor: a câștigat 12.000 lei cu două meciuri!

Sursa foto: www.napocafm.ro

Expert în Liga Campionilor: a câștigat 12.000 lei cu două meciuri! A ales două ponturi bombă din cea mai puternică competiție intercluburi. A avut și noroc, dar la finalul zilei era mai bogat cu 12.000 lei. 

Biletele câştigătoare. Expert în Liga Campionilor: a câștigat 12.000 lei cu două meciuri!

Primul meci care i-a atras atenția pariorului este cel dintre Dortmund și Inter. A ales un pronostic mai mult decât curajos: 2 pauză / 1 final și minimum patru goluri înscrise în meci. A primit pentru acest pronostic o cotă incredibilă, 43,00, iar faptul că Inter a început bine meciul și după aceea a căzut l-a ajutat pe parior să meargă mai departe cu biletul său curajos pe care a mizat doar 17 lei.

Peste 10.000 RON câştig la pariuri

Al doilea pronostic a fost la fel și la Valencia – Lille. A mers pe 2 pauză / 1 final și patru goluri înscrise în meci. A fost 4-1 la final, după ce Lille a deschis scorul și a condus la pauză. Cota pentru acest pronostic a fost 47,20. Împreună, cele două partide au oferit cota 2119,8.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare