Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Fă cunoștință cu noua opțiune „Creare pariu multiplu” de la Unibet

Este momentul să descoperi o nouă metodă de pariere, care îți permite să creezi bilete unice, cu cea mai recentă inovație marca Unibet – funcția Creare pariu multiplu.

Crezi că meciurile vor fi un festival de goluri? Sau poate că arbitrul va împărți cartonașe galbene în stânga și în dreapta? Acum poți adăuga toate acestea și chiar mai mult pe biletul tău pentru a crea cel mai bun pariu – completat de cote instante și optiuni multiple.

Cum funcționează?

Pur și simplu căutați primul meci de care sunteți interesat, de exemplu Barcelona – Real Madrid. Începeți să creați pariul datorită numeroaselor oferte de pariere din care puteți alege variantele 1X2, ambele marcheaza, total goluri, total cornere sau primul marcator.

Căutați cel de-al doilea meci de care sunteți interesat, de exemplu Dinamo București – FCSB. Continuați să adăugați ofertele similare de pariere din care puteți alege variantele 1X2, ambele marcheaza, total goluri, total cornere sau primul marcator.

Trebuie să țineți cont de faptul că pot fi maximum 12 selecții într-un pariu creat, iar această opțiune este disponibilă doar la pariurile pre-meci.

EXEMPLU PENTRU CREARE PARIU MULTIPLU: Barcelona – Real Madrid  &  Dinamo București – FCSB

  • Barcelona – Real Madrid:  Barcelona va câștiga;
  • Barcelona – Real Madrid:  Total goluri – peste 2.5;
  • Barcelona – Real Madrid: Total cornere – peste 5.5;
  • Dinamo București – FCSB: Ambele echipe vor înscrie;

Condiții de îndeplinit pentru crearea unui pariu multiplu

Funcția Creare pariu este disponibilă doar pentru pariurile pe fotbal. Pariurile create sunt considerate a fi pariurile plasate prin intermediul acestei opțiuni, care nu ar fi putut fi plasate ca pariuri standard. Funcția Creare pariu multiplu este disponibilă doar la pre-meci, dar va fi disponibilă în curând și la live. Pariurile create nu pot fi combinate cu alte pariuri plasate prin intermediul acestei funcții sau cu alte oferte de pariere și vor fi plasate ca pariuri individuale. Pariurile plasate prin intermediul funcției Creare pariu multiplu nu sunt momentan disponibile pentru Cash-out.

Pentru crearea unui pariu multiplu pot fi incluse maximum 12 selecții de la același meci. Dacă una dintre selecții va fi anulată cu cota 1, atunci tot pariul plasat prin intermediul funcției Creare pariu multiplu va fi anulat cu cota 1. De exemplu, dacă jucătorul ales pentru oferta Marcator nu joacă de la începutul meciului sau nu participă deloc, pariul va fi anulat cu cota 1, indiferent de rezultatul celorlalte selecții.

Pariurile create nu vor fi eligibile pentru rambursări de numerar, în cazul unui penalty.

Ia acum BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii