Urmareste-ne

Biletul zilei

Facem bani la trecerea dintre ani! Am pregătit un bilet cu patru meciuri și un câștig de 1832 lei

Pep Guardiola, City

La mulți ani și vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2021. Promităm să fim și mai buni în 2022 și să pregătim bilete câștigătoare din ianuarie până în decembrie.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota 3.30 la Arsenal – Manchester City

Deschidem biletul cu partida dintre Arsenal și Manchester City, unde ne așteptăm ca echipa lui Pep Guardiola să obțină o victorie, dar tunarii nu se vor lăsa fără luptă. Din acest motiv, am găsit un pariu foarte interesant în oferta Fortuna: City câștigă, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere. Cota pentru acest pronostic este 3.30.

Continuăm cu Premier League și ne mutăm la Watford – Tottenham, unde mergem pe mâna londonezilor, care arată din ce în ce mai bine în ultima perioadă. Din acest motiv, cota pentru 2 solist, 1.65, nu are cum să lipsească de pe bilet.

Cota 1.90 la Crystal Palace – West Ham

Tot londonezii sunt în prim plan și la Crystal Palace – West Ham, duel unde anticipăm o partidă cu minimum trei goluri înscrise în meci, la cota 1.90.

Închidem biletul cu jocul dintre Valencia și Espanyol, unde avem parte de cota 1.86 pentru un succes al gazdelor.

Bilete câștigătoare