Urmareste-ne

Biletul zilei

Facem bani pentru Liga Campionilor cu 4 meciuri! Câștigăm 1742 lei

Chiar dacă e luni, avem parte de câteva meciuri interesante în ofertă, rămase din etapele care ne-au încântat în acest weekend. Campionatele pe care le-am ales sunt cele din Românai, Spania și Italia. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

DinamoWin sau egal?

Deschidem biletul cu jocul dintre FC Voluntari și Dinamo București, unde toate privirile sunt îndreptate spre oaspeți, care duminică au lansat platforma DinamoWin, care are ca scop salvarea echipei din situația proastă în care se află. Până atunci însă, Dinamo are nevoie de puncte în campionat, iar din această deplasare ne așteptăm să vedem maximum un egal. Mizăm cu încredere pe X la cota 3.40.

Ne mutăm la celălalt meci al zilei din Liga 1, Mioveni – Gaz Metan. Oaspeții sunt într-o formă mai bună, așa că cel mai indicat pronostic pentru acest meci este X2, la cota 1.44.

2.35 pentru cel puțin 3 goluri

Părăsim campionatul României și ne ducem în Spania, unde runda se încheie cu meciul dintre Rayo Vallecano și Mallorca. Ambele au linii de atac modeste, dar și apărări visătoare, așa că merită încercat un pariu curajos pe minimum trei reușite, la cota 2.35.

Închidem cu jocul dintre Verona și Empoli, unde cota pentru goluri de ambele părți este 1.59. Împreună, toate cele patru meciuri puse pe același bilet aduc un câștig de 1741 de lei cu o miză de 100 de lei.

Bilete câștigătoare