Urmareste-ne

Biletul zilei

Favorite și goluri pentru 1216 lei! Patru meciuri din La Liga și Premier League pe biletul din 3 ianuarie

O nouă zi din an, un nou bilet din care sperăm să facem profit. Astăzi ne mutăm atenția în La Liga, unde avem parte de trei meciuri foarte interesante și dezechilibrate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Villarreal e favorită clară cu Levante

Deschidem biletul cu partida dintre Villarreal și Levante, unde ne așteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de Villarreal, având în vedere că Levante este cea mai modestă echipă dn Spania. Din acest motiv, cota 1.37 pentru 1 solist pare de neratat în această zi de luni.

Continuăm cu duelul dintre Cadiz și Sevilla, unde oaspeții nu au voie să facă pași greșiți dacă vor să înceapă anul cu dreptul. Gazdele nu au arătat un fotbal prea spectaculos în ultima perioadă, așa că putem paria cu încredere pe 2 solist la cota 1.81.

Cota 2.50 la Osasuna – Athletic Bilbao

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Osasuna și Athletic Bilbao, unde oaspeții vor să profite de forma proastă a celor de la Osasuna, care n-au mai câștigat de cinci meciuri, și să plece cu toate cele trei puncte. Cota este mare, 2.50, dar merită încercată având în vedere că Bilbao se descurcă bine în deplasare.

Închidem biletul cu partida din Premier League dintre Manchester United și Wolves, unde evităm un pariu pe gazde și mergem pe goluri, cota pentru minimum trei fiind 2.06.

Împreună, toate cele trei meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 12.77.

Bilete câștigătoare