Urmareste-ne

Archive

Favoritele tuturor. Cele mai pariate zece cote de sâmbătă

Sursa foto: ziuanews.ro

Pariorii și-au ales favoritele pentru ziua de sâmbătă, Steaua și Dinamo aflându-se pe lista celor mai jucate zece cote. Numărul 1 este însă Man United, care va evolua pe teren propriu cu ultima clasată din Premier League, Aston Villa.

# „Diavolii” sunt urmați în preferințele pariorilor de Real Madrid. Trupa lui Zidane are la rândul său un meci ușor împotriva lui Getafe. Podiumul este completat de Steaua, a cărei cotă de 2.15 la victorie cu Astra se găsește pe multe bilete de joc.

# Leverkusen, Bayern, Beșiktaș, PSG și Dinamo sunt celelalte formații pe care toată lumea pariază sâmbătă. Mare atenție însă, Leverkusen are foarte mulți jucători accidentați înaintea meciului cu Frankfurt, în timp ce Bayern și PSG sunt matematic campioane în Germania, respectiv Franța. 

cele

Sursa foto: ziuanews.ro

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate