Urmareste-ne

Archive

FCSB a intrat în Lumea Virtuală de pe Betano!

FCSB, partener oficial Betano, este prezentă, începând din octombrie, în lumea Sporturilor Virtuale de pe site-ul Betano. Vicecampioana României a devenit a doua echipă din Liga 1, după Universitatea Craiova, pe care se poate paria în cadrul meciurilor de fotbal virtual.

FCSB nu joacă doar în Liga 1!, competiție în care este una dintre cele mai în formă echipe. Ci are programate și meciuri virtuale în secțiunea specială dedicată Sporturilor Virtuale pe Betano. Partidele nu mai au nevoie de 90 de minute pentru a fi decise, ci doar de câteva minute!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cote Betano la pariuri sportive online pentru etapa a 15-a: FCSB și U Craiova, favorite cu Sepsi și Dinamo

Sporturile Virtuale, noul trend pe Betano

Lumea Sporturilor Virtuale a câștigat repede teren în topul preferințelor clienților Betano, iar meciurile de fotbal virtual și baschet virtual se trăiesc mai intens în comentariul a doi dintre cei mai populari comentatori sportivi din România. Și asta nu e tot!

În fiecare săptămână, de miercuri până vineri, fotbalul virtual și restul Sporturilor Virtuale au parte de o Misiune specială pe platforma Betano. Joacă, trăiește o nouă experiență și află ce premii poți câștiga la Sporturi Virtuale!

 

Bilete câștigătoare