Urmareste-ne

Biletul zilei

Final de săptămână cu un bilet de 2950 de lei! Vezi meciurile care pot aduce profit

Tottenham este o altă echipă sub comanda lui Antonio Conte

Duminică se termină săptămâna cu o serie de meciuri de top, în special între echipe care au nevoie de puncte pentru că deja s-a ajuns la mijlocul sezonului și ele nu au cele mai bune rezultate.

Cota 1.72 la FCSB – UTA Arad

Deschidem biletul cu partida dintre FCSB și UTA Arad, unde ne așteptăm ca bucureștenii să se impună fără mari probleme, în special pentru că au nevoie de puncte având în vedere că CFR Cluj s-a impus sâmbătă și are deja foarte multe puncte avans.

Continuăm cu jocul dintre Leeds United și Brentford, unde avem cota 1.93 pentru minimum trei reușite în meci. Ambele echipe au atacanți de top, așa că ne așteptăm să nu avem parte de emoții pentru acest pronostic.

Cota 2.20 la Elche – Cadiz

Cea mai mare cotă de pe bilet este cel dintre Elche și Cadiz, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 2.20. Chiar dacă nu sunt cele mai în formă, ele vor să obțină puncte acum când joacă împotriva unor echipe de aceeași valoare.

Tot GG ne așteptăm să vedem și la Tottenham – Norwich, unde avem cota 2.02 pentru acest pronostic, având în vedere că Spurs nu are cea mai în formă apărare.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare